Hilalina Yeni doğan 1 numara bezi kac adet almalıyız ne kadar süreden sonra 2 numaraya geçeriz tahmini. Birde hangi marka tercih ettinizzz
Papatyaa_01 Hilalina 1 buçuk aylığız hala 1 numara kullanıyorum ama 2 numaraya geçsem geçerdim elimdeki bezler bitsin diye 1 takıyorum, yani 1 aylıkdan sonra 2 numaraya geçilebilir, sleppy aldım memnun kaldım, can bebede güzel can bebe daha güzel
_kirazcicegi_ Yeni doğan bir bebek günde en az 10 adet bez kullanıyormuş. Pişik olmaması için daha sık değiştirilmesi gerekiyor o yüzden günde ortalama 12 adet kullanacağımızı varsayıyorum. 256 adet bir numara bez yaklaşık 21 gün yeterli olacaktır. Zaten her şey olması gerektiği gibi ilerlerse bebek bu süreçte kilo alacağından bez numarası da büyür. Bence bir numara bez için 256 adet yeterli, gerekirse tekrardan alınır.
Papiiii Hilalina ben su an icin stok yapmadim uyumlu olurmu olmazmi bilemedim o yuzden 94 tane 1 numara huggies ultra soft aldım
Lilyumfokimum 2 paket 1 numara aldım 3 paket 2 numara aldım büyük paketlerden. Prima premium care tercih ettim.
seyda53 Hilalina 2 aylık oldu kızım 1 numara kullanıyorum tabii artık küçük gelmeye başladı bu bitince 2 ye geçicem markası sleepy
Hilalina Bende baby me aldım 1 paket 50 li sizin dediğinize göre Bi 2 paket daha 1 numara alayım sonra 2 ye geçeriz inşallah
nevzatbaskomser Hilalina Ben direk 2 mini aldım 3-6 kilo minies marka. Oğlumda memnundum yine aynı deneyeceğim bebeğime iyi gelirse devam ederim
Smry Ben 1 numarayı 1 hafta 10gun kadar kullandım sonra 2 numaraya geçtik şuan 2numarayla devam ediyoruz 1 aylığız