Zeynep-ece Merhaba İstanbul Avrupa yakası detaylı ultrason için yakında gittiğiniz yer bereler var fiyat olarak da yazarsanız sevinirim malûm herşey çok pahalı
Osi30 Zeynep-ece Ben bugün gittim.Kağıthane de Fehmi yazıcıoğlu özel klinik.1200 TL ayrıca fotoğraf ve CD istersen onun içinde ayrıca 50 şer TL veriliyor. Çok memnun kaldım tavsiye ederim.
Anonim3447 Zeynep-ece Medicana Beylikdüzünde yaptırdım tek gebelik 1950 TL gayet güzel ve ayrıntılı bakıldı
PrensinAnnesi61 Zeynep-ece Biruni üniversitesi hastanesi floryada petinatolog ayşe kafkasçı hanıma yaptırdım dün 1500 tl, 2 tane renkli büyük resim, 2 siyah beyaz küçük resim, cd ve raporu dosya halinde verdi çok memnun kaldım yarım saat sürdü her şeyine baktı 👌
Smia En güzeli arastirmay cam sakuraya git yaptır canım k.doguma muayene oluyosun Dr kağıt veriyo perinatolojide gün veriyo gidiyosun çok ilgileniyorlar 45 dk surdu benim çok iyi baktılar ama tabi resim falan vermiyolar onlar için önemli olan organ gelişimi
Kbr318 Demetmom evet kaldım renkli ultrason da verildi detaylı her şeyine bakıldı üstelik her soruya da cevap alabildim zaten o kadar ayrıntılı anlatıyor ki soru sormaya bile gerek kalmıyor
babyasyanil Biraz geç oldu ama ben bakırköyde mahmut güngör e gittim kendi muayenehanesi var. Çok ilgili çok tatlı bir doktor. Muayene sonunda tüm fotoğrafları mail olarak atıyor istediğiniz bir fotoğrafı çıkartıyor. Martta gitmiştim 950₺ di güncel fiyatını bilmiyorum