Sukran2022 elaweannesi bence olur bana uyar yani kabul edenlerle özel konuşma başlatalım oradan numaralarımızı alalım bence bu vesileyle arkadaş oluruz bebelerimiz beraber büyür fena mı 😘🤲
elaweannesi Sukran2022 yani Çok güzel olur başta dışarda bi kHwe içeriz hawada miss sonrası sohbetimiz ilerler inşallah
Sunactn35 Sukran2022 hmmm ozaman ebn yarin basliyorum plates topuna bi iki vidyo vardi hamile bi plates uzamni yapiyo ordan bakarim hem coo tesekkur ederim canim cok sagol ins agrisiz bi sekilde kucahmiza alirizz 😘😘❤️😞😞😞
Esraaa164 Ben de Pendik. Keşke yakın olanlarla buluşup tanışabilsek. Benim de kimsem yok buralarda 😞😰
aystsnnn Esra_Omer_21 bende orda oturuyordum geçen sene, şimdi yunus emreye taşındım 😊kaynanamlar orda
elaweannesi Esca @Mervekipk @Sukran2022 @Sadiyes @Smia @Anonim3447 Esenyurt anneleri grubu kuralım mı ne dersiniz kızlar herkese uyarsa özelden wp grubu kuralım no atalım özelden birbirimize hawa misss dışarıda kararlaştırır bi kahwe içeriz hamiş anneler olarak sonrası bebelerimize bi dolu arkadaşlık bizlere dostluk olur inşallah totalde 7 kişiyiz ardıda gelir gibi Bu arada ben gurbet geliniyim hiç arkadaşım yok 1 yaş 3 aylık bi kızımda war tüm gün ewde sıkılıyor yawrum belki onada arkadaş çıkar umudum 😍🙏🏻🥰
Sukran2022 elaweannesi bende gurbet geliniyim bana uyar yemin ederim benim de pek arkadaşım yok buna çok mantıklı baktım açıkçası ☺️