Kardelennn34 Kbrglll ayenn hakkında hayırlısı olsun cnm benim 2nci olduğu için ve sezaryen olucak oyuzden rahatım her masaya 🤣 yatmaya hazırım kurbanlık koyun misali 🤣🤣🤣 ilk gebelik endişe korktu daha farkli oluyor oyuzeden seni çok iyi anlıyorum şuan
Kbrglll Kardelennn34 Rabbim sağlıcakla ikincisinide almayı nasip etsin inşallah😊şuanlık herhangi bi sıkıntım olmadı çok şükür rahat bi gebelik geçiriyorum doğumda inşallah kolay olur 😂
Kardelennn34 Kardelennn34 sene olarak 34 ay olarak 33 ruh olarak 85 beden olarak 18🤣🤣🤣🤣🤣yaşlardayim cnm sen kaç yasindasindasin
Kardelennn34 Kbrglll Amin cnm inşallah 🤗 böyle devam eder inşallah kolaylıkla normal doğumla atlatırsın 🤗 cnm
Kardelennn34 Kbrglll teşekkür ederim cnm bende memnun oldum dediğim gibi görüşmek istersende seve seve görüşebiliriz 🤗
Kbrglll Kardelennn34 tabi neden olmasın😌 ortak alanımız var ne de olsa yine metrogardena falan yakın olursa hep birlikte buluşabiliriz 😊
Kardelennn34 Kbrglll aynen cnm yakın olan o var Güngören sosyal tesis var yeni açıldı biliyormusun bilmiyorum tasdelen girişinde orasına uygun olabilir benim için yakın mevkiler 🤗
Kardelennn34 Kbrglll çok güzel doğa bol bol yürüyüş alanı 🤣 İnt çekmeköy belediyesi Güngören sosyal tesisleri die yazdığında çıkar bilgileri resimleri bi göz gezdir derim 😊