Bernaderen Kızlar adetlere kac gün kaldıı ve belirtileriniz varmıı? Bende durum söyle bazen kramp gibi kasılmalar üc gündür gecmeyen bas ağrısı cok fazla gaz🙈 bi de ara ara olusan bel ağrım var arada bi de midem cok bulanıyo ama tabi bunlar adet belirtiside olabilir hepsini bebise yormamak lazım 10 gün kaldı bakalım beklemedeyiz 😊
Muhammedamine Bernaderen adet belirtisinden ziyade yumurtluyor yada yumurtanız çatlamış olabilirgebelik için şansınız hala devam ediyo olabilir değerlendirebilirsnz gebelşk belirtileri için çok çok erken . Rabbim gönlünüze göre versin 🙋🏻♀️
Busracetin Bernaderen benim de sizinle ayni şekilde adetime 10 gunum var , birkac günduŕ sag kasigimda batmalar oluyor ama sanirim yumurtlamadan kaynakli , yine de hamilleiğe dair umudum var bu ay 🌺 Inşallah güzel haberler paylaşiriz 10 gun sonrasinda 🍀
Bernaderen DiDem123 Muhammedamine evet canlar ben sanırım biraz sabırsızımm 🤗 bundan iki üc gün öncede cok ağrım vardı bide bel ağrısı doktorum muhtemelen yumurtlamadan kaynaklı dedi bide ben inofolik combi kullanıyorum sanırım onun yüzünden bu kadar hissettim adet bitiminden beri bir gün arayla deniyoruz sansımızı nasip kısmet bundan sonrası 😅
Bernaderen Kızlar bide ben iki ay önce kürtaj oldum ondan dolayıda gecikme olabilir daha bir kere adet gördüm nasıl anlıycam hamile kalırsam bilemiyorum😔😬
Bernaderen Gozdeli yok benimki basta gün olarak gelişim geriydi gec döllenme dediler sonra bir hafta geriden gelmeye basladı ama kalp atısı falan herseyi normaldi doktor 3 haftaya kadar gerilik normal dedi sonra en son 10 haftalıktı gittik hersey yine normaldi ama 11 haftalık olması lazımdı aradan iki hafta gecti yine gittik o en son gittiğimiz haftada kalmıs haftası kalbide durmus
Bernaderen Busracetin aynı canım benimde arada batmalarda oluyo suan gene mide bulantılarım var yumurtlama devam ediyo sanırım belirtiler var benim ilk hamileliğimde böyle kasılmalar gaz sancıları falan hep olmustu sonra hamile olduğumu öğrenmistim bu ay bende umutluyum icime sanki olcakmıs gibi doğuyo öyle bi his var icimde