-Mucize- Kızlar doktor bebeğinin beslenmesi kordon akışı iyi ama 3 hafta geriden geliyor dedi 35+3 günlük hamileyim 2080 gr dedi kilosuna ölçümleri karın çevresi küçük çıkıyor sizde de böyle bi durum oldumu nasıl atlattınız yardımcı olursanız çok sevinirim
ArvenMom -Mucize- aynı sorunu yaşadık kan akışları herşeyi çok iyi ama karın çevresi geriydi minyon olucak dendi erken doğum oldu zaten suyum geldi gerçekten de kızım minyon doğdu ama kilo alımı falan iyi
Glsm1289 -Mucize- bu durum benim de başıma geldi canım hatta pazartesi doğumum var.. 37. Haftadayız fakat 34 görünüyor ölçümlerimiz.. 2 hafta geriden gelmesi yakın takip gerektiren bi durummuş genelde.. hafta hafta kilo alıyormu ne durumda takip ettir mutlaka..
Nurdan1604 -Mucize- bende 33+5 haftalık hamileyim 1950 gram çoktı kilosu karın çevresi geriden geliyo 12 gün 🥺 kan akışımız çok iyi neden oluyor bilmiyorum tüm bebişler sağlıkla gelsin 🙏🏻
-Mucize- Papatyagn12 takmamak elde değil gerçekten rabbim bebeklerimizi sağlıklıca kucağımıza almayı nasip etsin inşallah dua edelim birbirimize 🤲🏻
Glsm1289 ArvenMom Allah bağışlasın benim de benzer durumum pazartesi doğumum var.. Doğumdan sonra beslenmesi kilo alımı nasıldı kaç ayda yetişti akranlarına nasıl toparladınız
Papiiii ArvenMom acaba oyle olunca haftasindan kucuk olunca gelisimi goruntusunde bir soeun oluyormu?Bendede kan akisi felan iyi dedi ama kucuk dedi merak etme dedi.Ama yinede kafama takildi acaba bir yeri buyuk bir yeri kucuk gibimi dogukuyor yoksa fark edilmiyormu hicbirsey dogdugunda?35de 2300 gramdi 33 gibi gozukuyordu 37+1de sun gitdim 2800 olmus ama 34-35 gibi gozukuyor dedi
-Mucize- ArvenMom evet benimkide şimdi öyle çıkıyo ölçümleri korkuyorum bi sıkıntı oldumu birde doğum nasıl oldu sizin
-Mucize- Glsm1289 pazartesi tekrar gidicem canım inşallah bi sıkıntı olmadan kucağımıza alırız bebişlerimizi
ArvenMom -Mucize- zorunlu sezeryan bizim özel sebeplerden dolayı gayet iyi geçti doğum hatta doğum hikayem var okuyabilirsin hiç kafana takma
Glsm1289 -Mucize- inşallah canım korkulacak bir durum değil sadece daha titiz takip edilmeli inşallah sağlıkla alalım yavrularımızı kucağımıza❤️
-Mucize- Nurdan1604 herkes bu durumdan muzdarip galiba rabbim yardımcımız olsun canım toparlansın bebişlerimiz inşallah sağlıklıca doğsunlar 🤲🏻