Aysrnur mucizemizibekliyoruzz benim biraz once sümüksü sari akintim geldi heycanlandim biraz nisan deilmidir o 😀😀 yaa 37+5 vala catladim gelmesini cok istyrum
Aysrnur ElifMetehan ilk gebelik insan heycanlaniyo vala ilk kez sari sumuksu akinti geldi oyuzden çatladim burda gelseler artik ya😀🤗
ElifMetehan Aysrnur benimde aynı valla canım heyecan dorukta evde herkez onu bekliyor ben desen aynı. Ama vuslata doğru yaklaşıyoruz az kaldı. Rabbim şu mübarek günde hepimiz birbirimize dua etsin sağlıcakla kucağımıza alalım. Orda kalacak değiller ya😂😂
mucizemizibekliyoruzz tatlibekleyis aynı şey bana da oldu işte muayene sonrası. Acaba nişan değil mi ya anlamadım ki ama bence nişandı yani.
tatlibekleyis mucizemizibekliyoruzz bende oyle sanmistim canim ama olsaydi gelirdi herhalde belki senin nisandir beklemek lazim
mucizemizibekliyoruzz tatlibekleyis ben de anlamadım valla 2 gün oldu ama elle muayeneden 1 gün sonra geldi o akıntı. gelecek olsa çoktan gelirdi. Bana nişan gibi geldi o yüzden. Nişan gelse de hemen doğum başlamayabilirmiş ki zaten