Gamze_20 Merhaba hanımlar ben buraya yeni geldim geçen biliyorsunuz lekelenme için yazmıştım bugün de görünmeyen kese için yazıyorum 5+5 ve betam 4274 kesem görünmüyor doktor bu beta ile kalp dinlemem lazım dedi böyle olan var mı
Minikannesi00 Gamze_20 tam sizin betanızla 5+2 de gittim. Doktorum biraz erken gelmişsin keseyi göremeyebiliriz demişti .minnacık bir şey görmüştük. Kesinlikle doktorınu değiştir . Kalp atışı sonraları görünüyor
Linday 6+3 de benim vajinal ultrason ile görmüştü keseyi ve bebeği. Kalp atışını da ilk öyle dinlemiştik. Vajinal bakmiyorsa onu istiyebilirsin.
znkara Gamze_20 beta değerinizde baya yüksek aslında vajinal görünmesi gerekiyordu başka bir doktora görünün isterseniz belki cihaz eskidir
mirlerinannesi Ben ilk çocuğumda bu tarz birşey yaşayınca 2. Ye hamile kalınca özellikle geç gittim kalp atışını duydu ve bu haftalarda doyamadığımız oluyor dedi korkma istersen başka doktora git özel mi devlet mi oda fark ediyor
Gamze_20 mirlerinannesi özel doktor araştıyorum pazartesi inşallah sonuçlarım çıksın gideceğim tekrar beta istedi
Gamze_20 Linday evet cumartesi özele gittim özeldeki doktor karnımdan baktı ve keseyi gördü herşey normal dedi 5 buçuk haftalık keseye göre dedi cumartesi tekrar gel büyüme durumuna bakalım dedi ☺️
Gamze_20 Minikannesi00 değiştirdim cuma günü vajinal görünmeyen kese cumartesi net bir şekilde karnımdan görünüyordu değişik