Erturkbra
Ben yıllarca çok çektim. O yüzden pcoslu birini gördüğümde dayanamam hiç. Ben 15 yaşımdan beri pcosluyum.29 yaşındayım ilk kez gebe oldum. Adet düzensizliği, sivilce,tüylenme vardı . Kilo artışına meyilliydim ama hep dikkat ettim. Doktorum bu pcos seninle ömür boyu gelecek ve sen ömür boyu zayıf olmak zorundasın demişti. Aslında iyi biseydi bu. Kiloma hep dikkat ettim hep zayiftim. Ve ilk denememizde hamile kaldım. Ben saniyodum ki çok zor halime kalırım tedaviye başvururuz diye düşünüyordum. Önemli olan kafaya takmamak ve kilo almamak. Pcosun tedavisi yokmus. Doktorum demişti ki göz rengini değiştirebilir misin. Ben de hayır demiştim. O zaman rahmini de değiştiremezsin dedi. Senin rahmin bu şekilde doğmuş ve böyle gidecek tek yapman gereken kilona dikkat etmek demişti. Ve gerçekten kiloma dikkat ettiğim zamanlar adetim düzene giriyordu. Pcosluyum hamile kalamam diye üzülme, yıllarca deneyen örneği de var, benim gibi ilk seferde olan da. Pcoslu olmayıp yıllarca deneyen de var,hemen hamile kalan da var. O yüzden hayırlı zamanda bebisin gelmesini dile. Biraz kader işi biraz da dikkat edeceksin tabi. Diyeceklerim bu kadar. Umarım senin için en hayırlı zamanda hamile kalırsın :)