Kelebek1 canım karar senin elbette ama bence bu beşiklerde sayılı gün yatar bebekler.çok çabuk büyüyorlar bu fiyat bana fazla geldi... yinede senin kararın tabiki ama ben olsam bunlardan almazdım almadımda... 6.ayından sonra bu tarz beşiklerde yatmıyor bebekler diyorlar ve cidden 6 ay kısa bir süre bende anne yanı chicco nun sanırım next2me var onu alacaktım ilk heyecanla ama iyiki almamışım.... gereksiz masraf... arkadaş yeni doğum yaptı sallanan beşik almış 150 tl... hatta bana teklif etti sana vereyim yepyeni duruyor diye mavi diye istemedim😁 nasıl olsa 150 tl ... eskimemiş bile düşün çok işimi gördü elim ayağım oldu dedi ama işi çabuk bitmiş sen bilirsin yinede.....
Aşağıdaki notu yeni okudum :) fiyata takılmayın hediye gelecek demişsin ama hala aynı fikirdeyim başka bir ihtiyavcını gördür mesela bebek arabası veya oda takımı vs gibi uzub ömürlü olsun 6.aydan sonra bu beşiği ne yapacaksın? Eğer hediye verebileceğin bir yakının vs varsa tabiki sen bilirsin ama her halukârda bence gereksiz... dediğim gibi daha uzun ömürlü olabilecek birşey aldır
Sana alakasız gelebilir ama sadece fikir olarak sunuyorum eğer pahada yüksek birşey istiyorlarsa atasayda harika bebek künyeleri var annem kızıma hediye aldı çok şirinler öyle birşey aldır trendyolda bakabilirsin linkte atabilirim bebeğin kız olduğunu varsaydım ama :))) uzun oldu umarım yardımcı olabişmişimdir ♡