yagizefemom Lemos ben ilk öğrendiğimde ağlamıştım bile 🥲 ama şuan gülüyorum beraber arkadaş olacağı kardeşi olacak en azından beraber büyürler sıkma canını 😊
Mucizem4242 Lemos oğlum ile kızımın arasında 19 ay var, ilk zamanlar çok zor geçti yalan yok ama şimdi oğlum 4 yaşına girdi kızım 3 yaşına girecek öyle güzel bağları var ki tarif edemem. İkisi birlikte büyüdüler ve bana dünyadaki en güzel arkadaş oldular😍🤲🏻
JEFF Evett 8 haftalık hamilelik 10 aylık bebiş.. arada ben naptım salak mym dedigim oluyor sonra geçiyor😅
prensesim_66 Lemos maalesef ben canım kızım 10 aylik 5 aylik hamileyim ilk ögrendigimde çok ağladım ne yapcam diye ama yapacak bsey yok doğunca çok zor geçecek ama buyuyecekler bi şekilde 🤦♀️
Yabangulu1326 Ben 🤚😂7 aylık bebeğim var ve 4 aylık hamile yim olur mu canim 😊 Benim kaderim de hep üst üste dogurmak var galiba ilk çocuklarimin arasında da 13 ay 13 gün var Allah dan onlar büyüdüler biri 9 yaşında biri 8 yasinda şimdikilerin arasinda 1 yil bile olmayacak 🥴
Yabangulu1326 Lemos yok kiz valla istesem böyle denk getiremezdim ortanca oglum spiral le oldu bu sonuncusundada korunuyorduk nasil oldu bizde anlamadik 😂 kocamin dedigi gibi adam ceketini üstüme atsa hamile kalıyorum bide ilk düşüğüm olmustu adam yanima yaklasmaya korkar oldu 😂😂😂
Lemos Yabangulu1326 benim eşim de bana öyle dedi. E peki ben 2 de kalmak istiyorum napcam. Korunmak bi ise yaramıyor pek ben şok oldum resmen
Yabangulu1326 Lemos valla ben tüplerimi baglaticam yoksa baş edemiyorum he ondan sonra da hamile kalirsam artık ne diyim yani 😂
79Zehra Lemos 1 yaş 11 ay var aralarında ikiz gibi büyüdüler birbirlerine de çok düşkünler.şimdi biri 17 biri 15 yaşında .iyikilerim