ipekcim Gamze093 benimde pozitif çıktı . Çok tehlikeliymiş beni üniversite hastanesine sevk etti orda özelikle bu bölüme bakacaklar test yapılacak . Sıra bekliyorum
Elcoo123- Gamze093 İgg daha önce geçirdiğiniz bağışıklığı gösterir igm Suan ki geçirdiğiniz benim bildiğim İgm sonucuna göre başka testler yapılıyor
Elcoo123- ipekcim benim de pozitif di doktorum sorun olmadığını söyledi pozitiflik buna bağışıklık olduğunu gösterir diye biliyorum
Kediperisi Daha önceden kızamık geçirdiyseniz de pozitif çıkıyor benimki de pozitif çıktı doktor daha öncesinde kızamık geçirmişsin dedi. Bu kadar. Herhangi bir problem teşkil etmiyor. Bağışıklığınızın olduğunu gösteriyor.
ipekcim Elcoo123- peki korkulacak bir şey mi? Img pozitif çıkarsa doktor biraz korkuttu. Ve ben bebekken kızamıkçık geçirmişim şuan onu geçiriyor olmam imkansız. Bu neden böyle çıktı ki? Doktor eğer yapılan testler poztf çıkarsa bebekten 16. Haftada su alacağız falan dedi. Korktum.
Elcoo123- ipekcim 2.55 dakikadan sonrasını dinleyin isterseniz hepsini de dinleyin sizin durum ordan sonra başlıyor bende testleri verdiğim de doktora gidene kadar internete yazdığım saçma bilgilerle korkmuştum bunu dinleyince içim rahat etmişti :)