MirsT Merhaba anneler 10 haftalık hamileyim 2. Bebeğim ama o kadar Farklı ki birinci den 6. Ayda karnım çıkmıştı 1. Bebekte bu kez 10 haftalık ama sanki karnım çıktı normalde inceydi belim şimdi şişkinlik mi bebek mi anlamıyorum sizde durum nasıl gelişti ?
Elcoo123- MirsT bende 10+3 deyim karnım var gibi sabah uyanınca hiç yokmuş gibi bence kişiden kişiye değişiyor bu durum ya çoğu kişi bu zamanlar da gaz ve şişkinlik olduğunu karin olmadığını söylüyor
Aysee1123 MirsT İkinci gebelikte daha çabuk karın çıkıyor diyorlar tecrübeli olanlar öyle okumuştum ne kadar doğru bilmiyorum ama belki ikinci olduğu içindir. Normalde bu haftada şişkinlik olması lazım benim öyleydi
Yenibirannee MirsT benimde ilk gebeligimde 6. Aydan sonra belli oluyordu ama bu 2. Gebeligim ve neredeyse 12. Haftadan beri dışarıdan belli oluyor hamis olduğum suan 18 haftamdayim ama cidden eğilirken simdiden zorluyor. 2. Gebelikte erken çıkıyormuş gobus gerçekten. Tamam biraz göbuslu hamile kaldim ama bu kadar buyuk degildi 😁
Bbbsr MirsT aynısı bendede var 😄 ikinci bebegim 3 ay olduk sanki 6 aylık hamile gibiyim şişlik oluyo galba
Jale92 Aysee1123 ikinci gebeligim, 5 aylık hamileyim, daha dışarıdan belli olmuyor, yani normal göbekli kızlar gibi duruyor. Kimse hamile oldugumu anlamıyor. Bundan sonra nasıl ilerler bilmiyorum. Ama insallah çok büyük olmaz vücuda göre degisir
MirsT Yenibirannee benim hamile kalmadan önce herkes çok zayıfladın dediler emzirmeyi yeni bırakmıştım karnım sırtımlaydı şimdi ufak çıkınca bilenler o çıkmış dediler 😅 9. Aya ne olacak merak ediyorum
MirsT Jale92 rabiatkncee çok iyi sizin durumlar umarım sonrasında toparlanır benimki 😅 diyetisyen ile başlasam mı da diyorum aslında
rabiatkncee MirsT vücuda göre değişiyor canım benim ikinci gebeliğim bu 15 haftayız evdeyken belli ama dışarıdan daha belli olmuyor hatta ufak ufak hareketlerinide hissediyorum 🫠🤍
rabiatkncee MirsT meyveyi çok seviyorum sabah kahvaltısında yumurta yeşillik vs. Ara öğünlerde kuru yemiş meyve süt böyle günlük tüketiyorum ceviz kaşar falan çok faydalı gazlı içecekler tüketmiyorum bol su ❤️❤️
MirsT rabiatkncee işin komik tarafı aşırı bulantı yaşıyorum peynir domates salatalık ekmek çorba gibi hafif şeyler yiyebiliyorm yumurta falanbeni mahvediyor
rabiatkncee MirsT insallah geçer canım bi ara bende yaşadım ama öyle tiksinme olmadı geçti tuzlu seyler ye 🌸
rabiatkncee MirsT burnunu tıka miden bulanıyorsa öyle ye benim de ilaçlarda oluyor bi tek burnumu tıkıyorum öyle anca 🤷♀️