Dnzonr Arkadaşlar ben 23 haftalık hamileyim . Dün gece kırmızı renkte kanamam başladı .. şöyle anlatayım bir pedi doldurdu .biz hasteneye geldik muayene olduk Bebek iyi çok şükür , rahım ağzında açılma Yok , plasenta kaynaklı da değil kanama .. yanı hala nedenini bulamadılar .. hala hastanede tutuluyorum . Çünkü progestoron vs bi sürü şey uygulanmasına rağmen hala kanamam azalsada kırmızı şekilde devam ediyor .. kızlar bana bi diyin bu durumu yaşayan varmı .. bebeğime bişey olacak diye çok korkuyorum ..😔
songul123 Dnzonr inan hiç bir bilgim yok kuzum postun yukarda kalsın diye yazıyorum rabbim yardımcin olsun bebeğini korusun inşallah
Kardelen24 Dnzonr benimde ilk gebeligimde bu sekildeydi , ayda bir mutlaka kanamam olur ve doktora gittigimde her sey normal , rahimde kanama alani yok derdi . Bazen damarlar genisledikce Kanama yapiyormus .
mineeeee Dnzonr Benim idrar yollarından dolayı oluyor.Idrar ve kan testi verdim .Koyu have rengi ama kırmızı gibi rengi .Bende onunla savaşıyorum. Hamileligin başından beri var progestan ve fitil kullanıyorum .Rabbim seninde yardımcın olsun insallah.Sebebini bulurlar
Dnzonr BFerayeY aynı hastenede içinde 3 doktor ayrıca özel muayehanrden bir doktor baktı ... bi anlam veremediler şu an gözlemle kalacaksın diyorlar kendi hastanemde gözlemdeyim ..
aslibekir Dnzonr benimde 11 haftalıkken 2 ped dolusu kanamam oldu ve parçada geldi hastanede ultrasonda bebeğime baktıklarında ıcerdede kanama var dediler düşük yapıcaksın bu normal bi kanama değil dediler hastanede yattim ama şuan 15+4 üz allahima bin şükürler olsun hic bi sorunumuz yok kalbini hep ferah tut allah şifa versin
Dnzonr aslibekir inşalah allahım ama çok korkuyorum .. 23 haftaya kadar sorunsuz bir gebelik geçirdim .. hiç bir sıkıntım yoktu böyle bişey olunca şok geçirdim ne yapacağımı şaşırdım dua ediyorum durmadan elimden başka bişey gelmiyor kı ..
Cansu07 Ben daha 5 haftalık hamileyim canım dün bi anda kanamam başladı tansiyonum çok düşmüş 2.3 ped kadar kanamam oldu iğne ve fitil verdiler ultrasonda kese görünüyor ama koyu kahve gene bi akıntı gbi şimdi gene başladı doktorum düşmedikçe sana bi zararı olmaz düşmemesi içinde elimizden geleni yaptık dedi bende çok endişeliğim allah herkese yardım etsin inşallah biran önce yoluna girer
Mela Dnzonr benn kapı kapı gezdim özel özel dolandim yok bulamadık içerde kanama yok rahim ağzında bi var dediler bi yok ve kahverengiye dönünce yolladilar eve 10 gün oldu devam kırmızı oldu dayanamadım sonra başka dr buldum yine . Bu sefer spekülumla baktı ve rahim gzimda yara varmış. Alttan o kadar baktılar görmediler ama o kadın gördü. Bugün vajinal kültür verdim yatıyorum hastanede
Mela Dnzonr bi proFun muayenehanesine gittim canım kendi doktorum hacettepe de proftu ama o bulamadı bende cebeci tıpta bi prof a gittim beni hastanesine yatirdi