Merakliannecik ben de Derya hanıma gidiyordum, yaklaşık 27 küsür haftama kadar kendisine gittim ama ayni şikayetler bende de vardı, benim de ilk gebeliğim ve hiç bir şey hakkında bilgim yok dememe rağmen benim sormamı bekliyordu ben zaten bilemediğim için ondan açıklama bekliyordum ama asla tatmin olmuyordum. Çevremde yakın olarak kuzenimde gebe ve onun 15-16 haftalıkken bildiği şeyleri ben bilmiyordum. En son 2 hafta önce bir patlama noktası yaşadım ve doktor arayışına girdim doğuma son 2-3 ay kala aynı hastanede Binnur hanıma görünmek istedim ve Derya hanımın dediklerinin tam tersini söyledi bana, ve gayet açıklayıcı bir şekilde her şeyi anlattı. Derya hanım bana kramplarımı vs. sormamıştı Binnur hanım magnezyum ve kalsiyum yazdı ekstra olarak. 28. haftama kadar hic birini kullanmamıştım çünkü Derya hanım sormuyordu. Şimdi 30. haftamdayım ve Binnur hanımdan çok memnunun şikayetlerim azalmaya başladı şükürler olsun. Keşke başında beri Binnur hanıma gitseydim. Mizacı çok sert görünüyor ama bence çok tatlı kendisi.