designermoms Lavinia3009 kayınvalidem çaycı istiyordu ona çaycı aldık Son zamanlar kötü şeyler yaşadım annem resmen annelik yapmadı o yoktu yanımda kayınvalidem vardı o yüzden anneme bir şey almayı düşünmüyorum
Snnaadayi @"Lavinia3009 annem yok kayınvalidemle de konuşmuyorum ama iğne oyası yazma işledim kızımla gönderdim kutlaması için
cahilelafanlatamazsinyorulmaa designermoms Beni yanlış anlamazsanız eğer bişey demek istiyorum. Annenize de hediye alsanız belki bu vesileyle o da hatasını anlar, pişman olur yanında olmadığı için. Tabi en iyisini siz bilirsiniz sadece fikrimi söylemek istedim 😊
Elisanne Lavinia3009 Hem anneme hem de kayınvalideme 3’lü granit tava seti aldım. Trendyoldan eda marka olandan çokta iyi çıktı malzemesi kendime de alacağım 😀
designermoms cahilelafanlatamazsinyorulmaa daha bugün bana geldi yine beni sinirlendirdi ki saat başı tansiyonumu ölçüyorum sıkıntılı bir durumdayım biliyor bunu 🙃 ben geçen hafta Çarşamba günü hastaneden çıktım daha bugün geldi evime ve burda yakında hastaneye geldiği için geldi normal bana gelmek için değil 🙃 hastanede refakatçim de kayınvalidemdi evde de bana o baktı benim düzeldiğimi duyunca memlekete döndü ve evet şehir dışından geldi annem burda 20 dakikalık mesafede oturuyor Hemen ordaki işlerimi halledip yine geleceğim yanına doğuma yetişeceğim dedi 🙃inan çok kötü şeyler olmasa böyle konuşmazdım çünkü o yaptıklarının yanlış olduğunun bile farkında değil
designermoms Susu-61 Pierre Cardin Eco Çay Makinesi bugün konuştuk çok güzel çok memnun kaldım dedi hem şık hem de demliği diğer çaycılara göre büyük
tubimom Lavinia3009 babanneminkini kutlardim her yıl bu yıl rahatsız alacak kimse yok öyle bir kaynana da yok almaya değecek 😟