Ozlem_1997 Merhaba 6.haftadayım kese oluştu ama bebek ve kalp atışı daha görünmedi sürekli varla yok arası lekelenme oluyo sildikçe normal mi kese sol taraftaymış birde sürekli kramp giriyo .
mguness44 Ozlem_1997 Bende 5 hafatlik gebeyim fakat lekelenmem ilk tutunma aşamasında oldu bitti krampta cok uzun ayakta durunca oluyor
Mother-s mguness44 benimde iki gündür kahverengi lekelenmem var doktor progestan verdi ama akıntım çoğalıyor bana normal dedi keseyi göremedi normal ultrasonla haftaya tekrar çağırdı . İlk gebeliğim ve korkuyorum yerleşme akıntısı da olabilir dedi ama net bişey demiyorlar
mguness44 Ozlem_1997 Cok küçüktü vajinal muayene ile gördük keseyi kesenin icinde yolk sac kesesi oluşmuştu doktor dolu bir kese dedi bu kadar yani
Ozlem_1997 mguness44 geçen hafta gitmiştim o zaman o zaman kese daha küçüktü dün gittim 1.5 cm olmuş kese güzel gelişmiş bebeği beslicek katmanda güzel dedi bebek daha görünmedi 10 gün sonra gel o zaman duyarız dedi
mguness44 Mother-s Hiç canını sıkma benimde kahverengi lekelenmem gecikmemin 4. Günü başladı 3 gun kadar sürdü ama miktari çok azdi 3 4 damla
Mother-s mguness44 bana 7 haftalıksın ama geç döllenme olmuştur dedi beta sonucuda 1308 çıkınca sağlıksız bir gebelik gibi görünmüyor zaten bu değerde kese görünmez dedi
mguness44 Mother-s Benim değerim 2070 çıktı vajinal ile gorduk keseyi o kadar küçüktü ki yani sende 2 3 gune görürsün tahminimce