Moruk07 Merhaba arkadaşlar merak ettiğim bişey var kedimiz hamile yakında doğum olacak acaba baba tarafına nasıl yavru veriliyor, kaçta kaç baba hakkı bilen var mı ?
Kedilinebebelianne Moruk07 doğacak yavru sayısına göre değişiyor. Benim kedim erkek mart ayında 5 yavrumuz oldu bize babalık hakkı olarak 2 tane düştü. 5 ve üzeri yavru sayısında bu sayı artıyor 5 e kadar doğan yavruda 1 tane babalık hakkı oluyor .
Azrayavuz Moruk07 senin anlaşma şekline bağlı benim kedim 6 tane doğurdu bir tane verdik karşı tarafta öyle kabul etti
Moruk07 Liliales Ben de bir yerde duymuştum iki yavru da biri babanın ,3 yavru biri babanın ,4 yavru da iki babanın ,5 yavru da 2 babanın, genelde çoğunluk kısmı annede kalıyor
nevzatbaskomser Moruk07 Bu ne şimdi kedileri çiftleştirip yavruları paylaşıyorsunuz bir de kaç tane verilecek diye mi konuşuyorsunuz. Satacak mısınız neden yani, sütten kesilene kadar anne kediyle kalır sonra sahiplendirilir kediler, paylaşmak ne kadar iğrenç bir davranış
Aysegulgnc nevzatbaskomser petshoplarda yasak oldu şimdi merdiven altı başladı insanlar en çok üzüldüğüm o masum çocuklar bunların eline düşüyor ağzı dili olmayan masumlar
Moruk07 nevzatbaskomser bakın arkadaşım bilmediğiniz konu hakkında yargı dağıtmayın ben fazlasıyla hayvan severim ve asla para karşılığı hayvan alıp vermem kendi kedimi engelli ve sokaktan bulup sahiplendim 15 yıldır 3 kedi sahibiyim sokakta mağdur kedileri alıp onlara güvenli ortam sağlarım zatn biritsh kediyi de mağdur olduğu için ilk defa aldım ve baba tarafının para ile satması söz konusu olup olmadığını bilmediğim için babalık hakkı nedir bu işler nasıl olur bu yüzden sordum çünkü elimden geldiği kadar yavruları hayvan sever ve ticarete dökmeyen insanlara sahiplendirmek isterim üstelik kedim ilk gebeliğini yaşadı bu yüzdem onun annelik hakkını tatmasını elinden alamazdım bu kararı veteriner eşliğinde verdik . Daha sonra kısırlaştırma yapacağım … Anlayacağınız amacım ticaret değil sonuna kadarda karşı olduğum bir meseledir…
Ezgiliiii 5 yavruya kadar 1 , 5 ve üzeri yavru olursa 2 dir. 1 yavru alıcaksa alacağı yavruyu babalık hakkı sahibi seçer . 2 yavru alacaksa 1 ini onlar seçer birini siz verirsiniz. Genel olarak bu şekildedir . 1 aylıkken seçim yapılır. 2 aylıkken yavruyu teslim edersiniz
Niloje112 5 yavruya kadar babalık hakkı 1 dir. 5 yavru üzeri babalık hakkı 2 dir.Birini siz seçiyorsunuz birinide anne tarafı seçiyor.
nevzatbaskomser Aysegulgnc Herkes de biliyor bu işleri baksanıza 6 kediye kadar 1 yavru babanınmış gerisi anneninmiş bilmem ne. Komisyonlu çiftleştirme yapıyorlar. Yazık kediler kendi aralarında bile yapmaz bu ahlaksızlığı
Yenibirannee Moruk07 yaa çok tatlısınız 🌸 benimde golden cinsi erkek köpeğim vardı. Bende gelin ariyodum kendime herkes birden vay efendim ciflestirip satcak misin nasil hayvanseversin hepsi herseyi bilip bilmeden konusuyorlar. Yani onlarinda ic güdüsel anne ve baba olma istekleri var. Hadi 1 kez olsa tamam kisirlastirayim ama hic olmamisti ve cok tatlis torunlarim olmuştu 😊 takip sartli sahiplendirdik ve her hafta görusuyorduk sahipleriyle ve verdigimiz yavrularla. Cokta guzel olmustu 🌸
adatuna Moruk07 ancak bu hayvanların çoğaltılması bile tehlikeli. Bunlar cins hayvan hastalığa yatkınlar. Neden bu taraftan bakmıyorsunuz? Siz bu kedinizi kısırlaştırıp sokaktan ihtyaç sahibi yavru kedileri sahiplendirebilirniz bu yavrulardan pay alacak kişilere. Bence siz bu taraftan bakmalısınız. Bu hayvanların genetikleri bozuk çoğaltılmamalılar.