hilalaktascelik _brcu88_ anladımm bu arada bana da melek hanım kız dedi bakalım inşallah sağlıklı olur da tutar 🌸🍓
hilalaktascelik _brcu88_ hayırlı olsun ya darısı başıma🙃🙃 ben de kız çok istiyorum salı günü belli olacak inşallah kızı olanları hafızama kaydettim 🤪
Mucizem4242 _brcu88_ yaaaa cinsiyetin netleştimiiii😍🤩 demek kızın oluyor, adını görünce postuna girmeden yapamadım. Çok sevindim. Rabbim sağ Salim aldırsın kucağına canım benim.🤲🏻♥️
_brcu88_ hilalaktascelik evet unutmamissiniz benide 🥰Rabbim inşallah gönlünüze göre verir canım benim 🥰
_brcu88_ Mucizem4242 aay evet yaaa bende seni düşünüyorum dünden beri adı neydi neydi diye 😂🥰gerçekten çok teşekkür ederim hepimiz sağ salim kavusalim yavrularımıza 🥰😘♥️❣️dün gittik evet hastaneye sabah doktora tekrar sordum aynen kız dedi 😂🥰değişmez bu saatten sonra korkma dedi 😂😂🤣
Mucizem4242 _brcu88_ o kadar çok sevindim ki anlatamam, gerçekten herşey o güzel gönlünce olsun istiyorum , şurda tanıdığıma memnun olduğum insanlar arasındasın. Umarım doğdu postunu görmekte nasip olur canım benim. Sağ Salim katıl aramıza minik prensesss.🥰💞♥️😘
_brcu88_ Mucizem4242 sende burada tanıdığım en iyi insanlardansin canım benim 🥰Cok ama çok teşekkür ederiz 😘❣️ inşallah hepimiz sağ salim miniklermize kavuşuruz 🥰❣️❣️🌹♥️🧿🥰 minik kızımın teyze adayı çok memnun oldum senle tanistigima ♥️🌹❣️😘
Mucizem4242 _brcu88_ bende seni tanıdığıma çok memnun oldum kuzum benim.♥️ teyzesi sevsin onu , inşaallah dünyaya gelişinin sevincini de yaşayalım, çok teşekkür ederim güzel dileklerin için canım benim.😍😘♥️
_brcu88_ Mucizem4242 inşallah ❣️ sayılı gün çabuk geçiyor ❣️ sosyal medya kullanıyormusun canım sen ..❣️
Mucizem4242 _brcu88_ instagram kullanıyorum sadece canım sende kullanıyorsan ekleyelim birbirimizi istersen 😍