Nurrtn Kızlar 40 haftalık olduk bebek doğum kanalına girmemiş ve açılmam yok ne önerirsiniz yürüyüş yapıyorum sürekli ağrılarım oluyor az az sancı çıkıyor ama açılmam yok bebek yukarda dedi doktorum
Kahyaasena Nurrtn benmde Çarşamba günü 40 haftalik oluyo napicaz bilmiyorum hala bı doğum şekli belli değil sadece ultrason dan bakip geri yolluolar ya delirecem
Tugce0142 Nurrtn bende aynı durumdayım 38 haftalık bebek ne kanalda ne açılma var bekleyecez olmadı sezeryan dedi doktor
Cekilmezbirkiz Merdiven çık daha etkili bir yöntem yok sanırım bir de squat yap hafif hafif zorlamadan
Asuman_gny Bacaklarını açıp alaturka tuvalette oturur pozisyonda otur nefes çalışması yap o pozisyonda
Serosal746 Söylenenlerin hepsini yaptım yapıyorum devamlı, günlerdir buradaki postlara yazıyorum 🥲 bazen ne yaparsak yapalım olmuyor :( streste yapmıyorum halbuki ama inşallah vaktinde sağlıkla gelirler
Hvvnrcn 38*2 haftalık hala bebek kanala girmedi nstler ilk çekimde iyi çıkmıyor verniks tabasi yoğun ya da kakasını yapmış olabilir ne yapicam bilmiyorum strese girdim sezaryen olmak istemiyorum
Sedaankt Hvvnrcn doktor mu böyle söyledi size ben 40 haftalık olucam sordum doktora kaka yapar diye korkuyorum dedim bunu anlayamayız maalesef dedi sizinki neye göre kaka yapmış olabilir dedi
Hvvnrcn Sedaankt suyunda yoğunluk olduğu için verniks tabasi da olabilir kaka da olabilir ayırt edemiyoruz dedi
Nurrtn Hvvnrcn benimkide kanal girmemiş yürüyüş egzersiz yapıyorum dün 20 bin adım yürüyüş yapmışız ama durum aynı 40+1 olduk