nur34_ Alinveannesi dogumdan bir hafta once sari baya buyuk bi akinti gelmisti nisan sanmistim benimki akintili kanamali birsey oldu zaten geldigi gunun aksami dogum oldu
elifcicek_07 Alinveannesi krem rengi sümüksü illa kan aramak gerekmiyormuş benim geliyormuş mesela kanlı dedikleri için olabilir mi acaba demiştim şimdi doktorun yanından çıktık muayene sonrası nişanım doktorun elinde kaldı dediğin gibi meni gibi sarımsı sümüksü doktor nişan dedi
123esr_ elifcicek_07 bende sürekli öyle akıntı geliyor enfeksiyondan değil mi sümüksü beyaz ? Aylardır
Alinveannesi elifcicek_07 ayyy heycanlandım mı bilemedim napıcam kontrolüm pazartesi beklemelimiyim 🫣
elifcicek_07 123esr_ beyaz akıntım hep vardı benim ama sümüksü değil bembeyaz süt kesiği gibi tam ifadeyle öyleydi. Bugün sabah sümüksü şekilde rengi hafif sarı çok afedersiniz özür dilerim balgam gibi. Enfeksiyon akıntısı akışkan olur bu şekilde olmaz
elifcicek_07 Alinveannesi bekle canım bizde evde bekliyoruz şimdi birde benim başka belirtim yok biraz çocuğun kalp atışı heyecanlı son anda sancı da da bir dalgalanma oldu o kadar. Sancı da gelsin istiyorum
YaseminCanCicek21 Alinveannesi 40+3 benim nişanım 37-38 haftada gelmişti neredeyse 1 ay oldu hala tik yok bu nişan rahim ağzı yumuşaması açılma olması içindir🌸🌸🥰
elifcicek_07 123esr_ benim parça parça geldi hala gelmeye devam ediyor azar azar. Öyle çok gelmiyor ama burnunu silmişsin gibi düşün o yoğun grip olduğun zamanlarda
SinemAkyldz_ elifcicek_07 dün aynı şekilde benim de geldi ne olduğunu anlayamadım erken doğum belirtisi olduğundan beri zaten akintim oluyordu ama dünkü baya yoğundu azdı ama yoğundu sancım da yok bekleyeyim mi
Alinveannesi YaseminCanCicek21 böyle bişey okumuştum evet ama ne bilim görünce bi heyecan ateş basması oldu illa kanlı olmak zorunda mı diye düşündüm 🫣
dahabirmavi Alinveannesi bende 36dayım nişan gelince ne yapmamız gerekiyor hemen doğum oluyor mu acaba bende şurda bekleyeyim🫣 yazıyı okuyunca bile aşırı heyecanlandım🥹
Alinveannesi dahabirmavi hemen doğum çok nadir diye okudum buralarda ben. Ama aşırı heyecanlandım görünce ilk gebeliğim elim ayağıma dolanmaz umarım 🤭
Celo dahabirmavi merhaba sizde 36 da nişan mı geldi 36+2 yim ben bugün akıntı içinde çok az pembemsi lekeler geldi hafif kasık ağrım da vardı ama gebelik boyunca ara ara olan ağrılar Gibi sizin sonrasında doğum vs oldu mu
elifcicek_07 dahabirmavi 40+0 🤷🏻♀️hiç belirtim yoktu stresten bir haftadır baş ağrım geçmiyor yiyip içmediğim ot çöp açmadığım post sormadığım soru kalmadı. Benim için bu kadarı bile iyi bişey gibi geliyor