Miran41 Kızlar ben hamile olduğumu bilmeden 3. Haftamda yüz germe ameliyat olmuştum 6.haftamda da gebe olduğumu öğrendim. Sizinde var mı böyle alkol sigara veya gebe olduğunuzu bilmeden o dönemler yaptığınız yasaklı şeyler
AlmilaninAnnesiii Miran41 Benim hiç belirtim olmadığı için regl dönemlerim de çok düzensiz olduğu için 10.haftaya kadar alkol kullandım hep. Sigarayı zaten bırakamadım. Ama imkanınız varsa hepsini bırakın her bebek ve her gebelik bir değil malesef 🥺
abilgen Miran41 botoks yaptırdım 🤷🏻♀️ 3 haftalıkmışım o zaman. Sigara keza püfür püfür içtim. 6 haftalıkken öğrendim gebeliğimi.
senaaa2508 Miran41 ben vücut geliştirme yarışmasına hazırlanıyordum yani kaldırdığım ağırlıkların haddi hesabı yok, yaptığım diyetler içtiğim bitki çayları maydanoz kürleri. Sauna buhar odası hamam masaj😓. 11+5 te öğrendim tam bebeği çünkü yarışma döneminde kadınların adet dönemi zaten düzensiz oluyor regl görmüyoruz o yüzden anlamadım bebişi🥲 ama çok şükür hiç bi sıkıntımız yok 39+3 üz 😅
Ceroooss Gebe olduğumu öğrenmeden önce neredeyse hergün alkol tüketiyordum sigara zaten içiyordum Allahtan 4 haftalıkken öğrendim plansız gebelik🙂
06Seyma-06 Gebe olduğumu bilmeden rizede rafting yaptım üstelik rafting tahtasını eşim yanlışlıkla kasığıma vurdu, soğuk akan dereye düştüm. Çok tehlikeliymiş hamilelikte bilmiyordum tabi
Miran41 senaaa2508 oooo baya olmuş :) su gibi bir doğum olsun hadi inş :) şuan karnın ne durumda merak ettim :)
Tugraseda Miran41 bende yüzüme altın iğne yaptırıyodum gebeliğimi öğrenmeden 3 hafta önce falan yaptırmıstım. Doktora sordum bişe olmaz ama bundan sonrası için devam edemeyiz dedi
Nurr_22_22 Miran41 hamile olduğumu bilmeden ev taşıdım eşya koliledim onları kaldırdım filan bişey olmadı sukur
Kediler Gebe olduğumu bilmeden trafik kazası yaptım, çatır çatır tartıştım kavga ettim insanlarla… Gebe olduğumu bilseydim çok dikkatli olurdum, gergin ortamlardan uzak dururdum 😕