ilknur_00 kevserky bende tek böbrekliyim sağ böbreğim var sadece o da hamilelikte hızlı bir şekilde büyüme yaptı 14 haftalık stent takıldı şuan 18 e girecem cok zor bı hamilelik sürecindeyim 😔 böyle olan çok arkadaş varmış herkese geçmiş olsun diliyorum
kevserky ilknur_00 çok iyi anlıyorum seni canım. Acını bende yaşıyorum. Çok kötü gerçekten kelimelerle anlatılmıyor. Kaç gündür çekiyorum. Stend takılınca nasıl oldun rahatladım mi peki
ilknur_00 kevserky 3 hafta oldu su içmeye bağlı çok su içince ağrım az nasıl biraz eksiltiyorsam sancım çok oluyor tabii hareketlerim kısıtlı ve yavaş kendimi yormamaya çalışıyorum sağolsun eşim çok yardımcı oluyor bu şekilde idare etmeye çalışıyoruz 😔
kadertugrul7 kevserky en kisa zamanda gecer inşallah cok zor bi durum rabbim yardımciniz olsun inşallah 🤲❤️
Gozde_nzl kevserky evet antibiyotik serum tedavisi uyguladılar 1 hafta boyunca şuan iyiyim allaha şükür
kevserky Gozde_nzl vallahi benim halim nolucak bilmiyorum 33 haftalık olduk ben maf içindeyim ağrılardan hayata küstüm
kevserky Gozde_nzl doktora gittim. Dediği şey doğumu bekliceksin. Böbrek büyümesi katater takiliyormus o da erken doğuma sebep olabilir dedi.