Aselkusunannesi_ Frdhcrt Hayırlısı olsun canım. Ne güzel Allah’ın izniyle ileride dertleşip konuşabileceği bir bacısı olacak. Allah sağlıklı uzun ömür nasip etsin. 2 prensese de🤍
cahilelafanlatamazsinyorulmaa Frdhcrt Asyos34 diye biri bu kız demiş %80 hem de 🤓 merak edip bakmak istedim de diğer postunuza sizde bir bakın isterseniz görürsünüz 🤭
Frdhcrt Emine_4166 Evet burda da instagramda da sormuştum videoda bariz çıkıntımız vardı şok olduk herkes erkek diyordu 😂
Gulu22 Frdhcrt yaaaaa sahimi???cikinti olan fotoyu atarmisin???basa da 11+4 de erkek denildi..ama bek kiz istiyorum.2oglum var
Ayazmom_ Frdhcrt ben ona yazmistim hic yanıldığınız oldu mu diye hic olmadi demisti 🤦♀️ iyi ki tahminee bulundurmamisim..
Fatmauzun_ Frdhcrt melek degılde aynı arkadası var arzum hanım o bılıyor ya bana erkek dedı suan daha ogrenemedım bakalım hayırlısı
Frdhcrt Dudu1988 Yok yazmadım hiç ne gerek var ki yani şu an şoku yeni atlattık baya alıştırmışız kendimizi 😅
Dudu1988 Ayazmom_ banada doktorlar nasıl yaniliyorsa tabiki bizlerde yanilabiliyoruz demişti ben gordgmu söylüyorm demişti
Frdhcrt Ayazmom_ Yok hiç kafanızı karıştırmayın 16 haftada doktora gidin öğrenin çıkın kimseye sormayın 😂
Frdhcrt Aselkusunannesi_ Teşekkür ederimmm canıımm amin inşallah ay evet çok en yakın arkadaşı olacak kimseye ihtiyacı olmayacak inşallah