Htc- Simayy07 Adetim bittikten 3 gün sonramiydi ne rahim filmi çekildim bir daha adet görmedim 😂 doktorum demişti zaten rahim filminden sonra ilk 4 ay içerisinde hamile kalırsın diye çok şükür oldu canım
[silindi] Simayy07 evet bende adetin 6 ci gunu cektirmistim bir daha adet olmadim.ve sogan suyuda icmistim ayni ay kistim vardi sogan suyu kistimide eritmisti
1fatma_nurr Htc- cnm ya rahim filmi zormu nasildi birine sordum çektirdikten sonra kalkamamis kusmuş falan böyle ilaci atiyorsunz demişler öyle şeyler doğrumu yada o çok panik yaptığı icinmi oldu acaba
[silindi] 1fatma_nurr hayir midene verilmiyorki ilac mideden kusasin…bir anlik agri oluyor oda geciyor.agri yapmis agrinin etkisiyle kusa bilir ama..bende hic 2 dakika cekmedi agri oldu ama yani sabredilir bir agri
Simayy07 [silindi] 1fatma_nurr dunden beri hafif lekeli kanamam geliyor ama agri hicbirsey yok ilk ciktigimda agri oldu onun disinda birdaha olmadi antibiyotik verdi hap olarak
Htc- 1fatma_nurr her bünyede farkliljk gösterir mi bilmiyorum ama gitmeden önce beni de çok korkutmuslardi hiç bir şey hissetmedim bile 10 dklik bir anestezi veriyorlar sonra uyaniyorsun biraz dinlendiriyorlar bitti gitti sadece uyandıktan sonra ilk 5 dk falan ben adet ağrısı gibi ağrı hissetmiştim o da geçti gitti korkma hiç
Simayy07 Anastesi oldum hic birsey hissetmedim korktugum icin bayiltilmak istedim sonuclarim cok iyi cikti tuplerim acikmis kisa bir surede hamile kalabilicegimi soyledi ben bide cok enfeksiyon oluyordum temizledi de icimi
1fatma_nurr Simayy07 sonrasında kanama kusma vs oldumu canım ona göre önlem alicam bende haftaya cektircem C şeklinde aletle cekiyorlarmiş yeni sistem anestezi istemedim acısız ağrısız falanmis
Simayy07 1fatma_nurr kanamam geldi sadece ama kusma veya baska hic birsey olmadi zaten doktor dedi ilk 2 gun kanaman gelir dedi oylede oluyor ama aci agri yok
arelbaby 1fatma_nurr bende girdim canım biraz rahatsız edici sadece iğne ile saldıkları ilaç tuvaletin geliyormuş hissi veriyor o kadar sonrasında hafif kanamam olmuştu geçti ama korkulacak birşey değil :) öyle ağrı falan olmuyor yani :)
[silindi] 1fatma_nurr vallaha benim 3 yil cocugum olmadi her test yaptigimdaki hayal kirikliklarimi gozumun onune getirdim.ameliyat olmustum o agrini gozumun onune getirdim agri yasadim ama cokda yasamadim.esim narkoz al dedi ama kendim almadim.o hissi yasayim diye.belkide garip gelicek ama o aciyi cekmek istedim..ve kendime soz vermistim bu sondu bi daha doktora gitmiycem diye..vee hakikaten sonmus.ayni ay hamile kaldim Rabbimin izniyle
Rabissssscee Simayy07 tüpün birinde hafif tıkanıklık vardı film sırasında ilaçla açıldı o ay klomen+ çatlatma iğnesiyle gebe kaldım fakat kimyasal olmuştu
Simayy07 Rabissssscee bende tıkanıklık yokdu canım sıvıyı iceri verdiklerinde tuplerin ikisinede dagildigini soyledi
Rabissssscee Simayy07 benim tüpün birinden zor geçti ama ilaçla birlikte açılmıştı kuzum rabbim gönlüne göre versin inşallah ♥️