myangelson Ordanburdan bende temmuzda bebeğimi kaybettim perinatolog istersen hemen hamile kalabilirsin dedi. Ama beni takip eden uzman doktor 1 yıl yasak koydu hem serklajliydim hem ameliyatım baya zor geçti bu sebeple 1 sene kesin bekleyin dedi
Ordanburdan myangelson merhaba başınız sağolsun. Adı neydi perinatoloğun. Sezaryen sonrası mı hemen hamile kalabilirsin dedi
Candan_13 Çok Zor bir durumdur empati kurmak bile çok kötü Rabb’im kimsenin başına vermesin 🥺 29 haftalık hamileyim hala korkuyorum doğuma kadar da bu şekilde olacak büyük ihtimalle
Ordanburdan Candan_13 korkma canım. Olacağı varsa oluyor. Kadere kimse dur diyemiyor. Evet çok acı ama her şey yolundayken bunun olması kaderden başka biiey değil.
Minikannesi00 Ordanburdan tanıdığım 3 ay sonra kaldı bebeğini kaybettiği için hemen istemişti. Şuan sıkıntısı yok
Ordanburdan Minikannesi00 yani şu anki bebeği kaç aylık. Herkes iç dikiş patlaması diyor. Ama hiç görmedim iç dikişim patladı diyen.
Cekilmezbirkiz Ordanburdan arkadaşım bebeği 9 aylıkken hamile kalmıştı ve doğuma kıl payı yetişmişti şöyle ki ssvd istiyordu ama neredeyse dikişleri patlayacakmış çok sıkıntı çekti o yüzden. Sezaryenler arası 2 yıl diyorlar gene de ama kötü düşğnmeyelim peş peşe doğuran da çok kişi var
myangelson Ordanburdan Allah razı olsun sizin de basiniz sağolsun. Diyarbakır Ahmet Yalınkaya. Evet sezaryen için ama biz beklemeyi tercih ettik şuan 10 ay oldu daha
Sermec27 Ordanburdan ben ilk oğlumu ölü doğum yapmıştim sezaryen olmuştum sezaryenden sonra 7. Ayimda hamile kalmıştım çok şükür şimdi 2 yaşında bir oğlum var Allah sabır versin rabbim tez vakitte kucağını doldursun inşallah 🤲