Eraysen Replay bu arada kullandığınız ilaç var mı ya da başta riskli bir gebelik miydi? Eğer kullandığınız bir ilaç veya riskli durumunuz varsa devlet hastanesine gidip riskli gebeyim veya ilaç kullanan gebeyim derseniz perinatoloji bölümü için istem açıyorlar zamanını geçirmeden randevu bulabilirseniz devlette yaptırabilirsiniz
Eraysen Replay riskli gebelikte devlet bakıyor onun dışında özel harici pek kolay değil o yüzden sordum
Replay Sm135 merhabalar mert beye gidecektiniz memnun kaldınız mı gittiyseniz rica etsem paylaşırmısınız
Sm135 Replay merhaba evet gittim. Yarım saat sürdü çok konuşkan bir doktor değil açıkçası ama memnun kaldım genel olarak
babymomy_ Replay ben 21+6 da girdim. Çınarlı hastanesi Hasan Anıl bozdereli . Çok memnun kaldım doktor çok samimi ve Güler Yüzlüydü. Çok açıklayıcıydı 30 dk sürdü. 1.000 TL ücreti
burcudemirr babymomy_ benimde salı günü randevum var anıl beye tavsiye üzrine gidiyorum bende ilk ben giricem sabahtan 8.30 da inşAllah sağlıklıdır bebişim 🙏
Replay babymomy_ açıkçası ben dr Ali karaege ve çınarlı hastanesi arasında kaldım ama bir yakınım bu akşam ihsan Atabay ı da önerdi doğum için de ayrıca anlaşabilirsek onu tercih edebilirim diye düşünüyorum ihsan beyden haber bekliyorum bir an önce dönüşüne göre karar vereceğim 🙏 teşekkür ederim inşallah sağ sağlim kucağınıza alıp büyütmeyi nasip etsin rabbim bebeğinizi 🥰❤️
bombshell Sm135 2200 mü? Ben salı günü detaylıya giriyorum hemşiresinden randevu aldım nakit 1500 kk 1600 dedi.
Sm135 bombshell geçen ay aradım fiyat almak için 2200 dedi yanında çalışan bayan. Hatta kağıda not aldım unutmamak için. Cenk gezerden bahsediyorsunuz değil mi?
bombshell Sm135 evet ilk gebeliğimde de detaylı ultrasonum için cenk beye gitmiştim, ikinci gebeliğim için de kendisinden randevu aldım. Hatta 1800/2000 civarı bekliyordum özellikle sordum. 1500 nakit 1600 kredi kartı dedi. Salı günü randevum var.
Sm135 bombshell çok ilginç. Hatta arkadaşım önermişti telefonu kapatır kapatmaz onu aramıştım 2200 diyor çok pahalanmış diye. Merak ettim ama yarın bir daha soracağım
bombshell Sm135 benim doktorumla anlaşmalı olabilir mi diye düşündüm şimdi. Belkide doktorum yönlendiriyor diye fiyat daha düşüktür.
sozer1 802296 merhaba resim yükleyebiliyormusunuz koyma şansınız varmı bende ona gideceğim görüntü kalitesini netliğini metak ediyorum cihazının
sozer1 Gizem3544 ultrason cihazının netliğini merak ediyorumda fotoğraf koyma şansınız varmı detaylı ultrasondan
Sema35_-nazli21 Replay Soner Recai Öztürk diye bir doktorun kliniğinde yaptırdım 700 tl gibi bir fiyat ödedim yaklaşık 3 ay önce çok memnun kalmıştım her detayını asla sıkılmadan anlatıyor ve çok eğlenceli bir doktor tavsiye ederim şiddetle 💖🌸
Replay Sema35_-nazli21 nerede peki bu doktor ve kaç dak sürdü acaba muayene, Açıkçası ben 16 hazirana randevumu oluşturdum Çınarlı kadın doğumda lakin yine de bilgi almak isterim