Gunes17 Kızlar bugün oğlumun küçüklerine bakayım dedim Bi kaç parça sararmış kıyafet gördüm ne onerirsiniz ne yapsam tekrar beyazlar acaba başına gelen varmi
guzelanne01_ Gunes17 canım ben bitkisel ürün kullanıyorum sanada öneririm Biobellindanın 3x denilen bir ürünü var çamaşır makinesindede kullanıyorsun elindede Benim kızımın bebeklik kıyafetlerinide yıkıycam şimdi bir kaç tane sararmış var
hunilimom Gunes17 beyaz sabun canım önce sıcak suya bastir sonra beyaz sabunla yika öyle deterjanlı köy durulama 60 da yıka çıkıyor
Htc- Gunes17 the elite home doğal ve vegan sertifikali leke çıkarıcı var canım %100 doğal bı ürün ve mükemmel çıkarıyor ben Hepsiburadadan almıştım
hunilimom Gunes17 benimkiler hiç çekmedi hep 60 da yıkarım hatta sizin gibi büyükten kalan kıyafetleri önce 40 da yıkadım çıkmamış 60 da yıkadım çıktı
Gunes17 hunilimom ben korkumdan 30 40 dan yukarı çıkaramıyorum az buz para değil bebek kıyafetleri kıyamıyorum
hunilimom Gunes17 tabi dogrusun benim makinemden de olablir şuan ek gıda dönemindeyiz hayatta 30;40 da çıkmıyor o lekeler kaka lekeleri felan
Htc- Gunes17 evet maalesef öyle oluyor bu dediğim ürünü bı incele derim ben bununla çözüm bulabildim anca 😂
Gunes17 Sumeyra19 evet ondan bir kutu açılmamış var lekeli zibinlari basacam ona da nasıl yapılıyor Bi türlü öğrenemedim tarif eder misin
Mrvemr-2023 Gunes17 ben ebebekten chicco nun leke çıkarıcısını aldım 30 da yıkamama rağmen çıkmıştı lekeler tavsiye ederim