Mira34 Nzlcndurkk Merhaba canım öncelikle hamişsin tebrik ederim seni. Geç döllönme olabilir. Ve önemli olan değerin düşük olması değil 2 gün sonra iki katına çıkması 🙂 Dileirim Allahtan Sağlıklı bir şekilde alırsın bebişini kucağına ♥🎀
Sayrkann Nzlcndurkk ben adetim 2 gun gecince yapmistim 245 cikmisti canim 2 gun sonra tekrar yaptim 851 di
SevimnurBaaran Nzlcndurkk benimde 4 gün geçtiğinde değerim 77 çıkmıştı doktor değerin düşük demişti 3 gün sonra tekrar kan verdim 396 olmuştu çok şükür şimdi 19+2 günlüğüz bende geç döllenme olmuş inşallah sendede öyle olmuştur 😊
SelinKutluErdoan Nzlcndurkk ben öğrendiğimde 22 ydi değerim hemde reglden 3 gün sonra🙂 değerin düşüklüğü yüksekliği kişiden kişiye değilir canım önemli olan dedikleri gibi düZenli bir şekilde artması. 24 haftalık olduk bile darısı seninde başına moralini yüksek tut herşet çok güzel oluyor 🙂
Halekoseoglu Ben öğrendiğimde 3 gün geçmişti 53,91 di değerim,şimdi 10 hafta 4 günlük oldu ☺ Önemli olan 2 günde bir iki katı artması zaten 😍 gözünüz aydın bu arada❤
Nzlcndurkk Biran değeri az görünce dış gebelikten filan korktum yorumlarınız için teşekkür ederim kızlar İnşallah hepimiz sağ salim kucağımıza alırız
Gzmdnz Benim bugün 6.haftaya girdim yani adetim den bi 8 gun gecti betahcg 13160 çıktı haftama gire normal olduğunu söyledi giderek artıyor o yüzden endiselenmeyin
Nzlcndurkk Gzmdnz bana biraz düşük ama ilk ay için normal dedi ama ilk gebeliğim tecrübesiz olunca biraz endişelendim salı günü kadın doğuma gitcem İnşallah değerleri yükselir
Halekoseoglu Sedo 29 kasımda 53.91 di. 3 aralıkta 473,2, 5 aralıkta ise 1165,59 şeklinde yükselmeye devam etti canım
yvz13 döllenme zamanını net olarak bilemediğimizden gebelikte aslında degerin kaç oldugu değil olması gerektiği gibi iki güne bir iki katı artış göstermesidir canım rahat ol testini tekrarlayınca için rahatlar
Kekmez Canım benim buradakiler öğrenmişler geç döllenme herkese geç döllenme hekimin ne diyorsa öyledir bence düşük diyorsa düşüktür geç döllenme diyorsa geç döllenmedir mutlaka doktoruna danış buradaki insanların lafıyla olacak birşey değil
Caglamehmet Nzlcndurkk benim 2 gün geçmişti yani 2. Günde kan verdim 19 çıkmıştı 😊 seninde iyi şimdi gittiğinde çıkmış olur inşallah 🙏