busraelifbkr Kızlar benim 5 aylık kizim var. Bu ay hastalanmadim 2 gün geçti sizce normal mi ne yapmalıyım bi fikri olan var mı
Ozge1008 busraelifbkr mevsimsel olarak gün şaşabiliyor. Benim başıma çok geldi. Bir hafta adet olmadığımı bile hatırlıyorum
GamzeCan busraelifbkr benm arkadasımında 5 aylık oğlu var oda bi hafta olmadı doğumdan sonra olabiliyormus öyle seyler
DeryaZ busraelifbkr yengem de 5aylık bebeğini emzirdiğinde hamile kalmıştı yani eğer şüphelendiğiniz durum varsa test yapabilirsiniz havalardan da olabilir ama sonuç pozitif te olabilir🙈
Ozge1008 busraelifbkr kan testinde çıkarda idrar da çıkamayabilir. Bir hafta olmasını bekle istersen😊
busraelifbkr GamzeCan Tamam canm teşekkür ederim kızım küçük esimde bende cesaretimiz yok inanin 2 çcisine suan. Kızım büyüsün de Rabbim de nasıip ederse inşallah
GamzeCan busraelifbkr tabi anlıyorum seni canım daha bebise yazık, o test yaptı doktora da gitti bisey cıkmadıı oluyormus böylr seyler icini rahat tut. Tekrar istediğin zaman vaktinde Allah sana tekrar nasip eder insallah❤️
busraelifbkr Nurcin ne var bunda nurcin hanim fikrinizi alıyorm belki bunu yaşayan birisi vardir diye soruyorm
Nurcin busraelifbkr bence neyin ne olduğunu anlayacak yaşta ve olgunluktasın... iş olsun diye yazdığını düşünüyorum :/ neyse. test yap gitsin. başka ne yapacaksın
Denizz01 busraelifbkr eminseniz gökten vahiyle immemiş olur güzel korunmadınız mı cesaretim yo diyosanız bence güzel kolllan