gamzett Gebelik testim böyle çıktı, hala kan testi yaptırmadım çok umutlanmamak için ama çok merak ediyorum. Adetim geçtikten 1 hafta falan sonra yaptırayım kan testini diyorum ne dersiniz?☺️
Churcill gamzett benim de böyleydi hemen gitmedim doktora. İsterseniz adet geçene kadar bi kaç kez daha yapıp koyulaşmayı izleyip ona göre gidin doktora. Hatta biraz daha geç bile gidip hem keseyi hem kalbini görebilirsiniz. Ben öyle yapmıştım
Zeynepaksy gamzett kuzum benimde böyleydi 5 6 gün sonra kan testine gittim ve hamileydim şimdi üç aylık olduk bile. Her şey gönlünce olsun
Melikenur55 gamzett hayırlı olsun canım bence de bekle öyle git doktora belki birkaç defa kan alıcaklar falan strese girebilirsin 1hafta 10gün bekle.Ben adetime 9gün kala öğrendim 4defa kan vermeye gittim sonrasında hemen bebek ve kalp atışını görebilmek için bir süre beklemem gerekti 😇
gamzett Erken gebelik testinde çıkmıştı da ben bu kaset testlerde çıkmasını bekledim şimdi de düşününce dedim kan vericem de nolucak 5-6 haftalıkken giderim o zaman kese falan da görünür belki. Ama bu süreçte dikkat etmem gereken bişeyler var mı doktor o konuda bana bilgi verir belki diyorum o yüzden gitsem mi diyorum folik asit kullanıyorum da eşim diyor ki kahve bile içmemen lazım. Kafamda deli sorular😄
1989H gamzett benim de aynı çıktı canım iki defa 2 3 ara ile yaptık ikisi de böyle çıktı bende heveslenmemek için biraz geçsin sonra dedim bugün sağlık ocağına gidip kan testi verdim bakalım oda anca salı ya araya tatil girdi bakalım doğrusu çok merak etmeye başladım🙈
znkara gamzett ben bundan daha silikle öğrendim kimyasal gebelik geçmişim olduğu için gecikmemin 5. Gününü bekleyip kan vermiştim sizde gecikmenizi bekleyip kan verirseniz alacağınız sonuç daha sağlıklı olur hakkınızda hayırlısı olsun 💖
gamzett znkara aynen benim de kimyasal olduğu için önceki çok korkuyorum benim hatam yüzünden mi oluyor acaba diye düşünüyorum sürekli. Belki kahve içtiğim için tutunamamıştır bile diyorum🥹
gamzett znkara mesela sabah bir bardak americano içtim şimdi iş yerimde türk kahvesi içmem istiyorlar içmeyeyim değil mi☺️
znkara gamzett yoo hayır kahveyle alakası yok sağlıksız olan gebeliği vücut kimyasal olarak atıyormuş ama tabii fazla kafeinin zararı olabilir gebelikte dikkat etmek lazım
1989H gamzett bilmiyorum ya gidip gelip e nabız kontrol ediyorum 🙈oraya belki düşerse arkadaşlar dan anlayan olabilir diye bakalim
znkara gamzett benim doktorum sadece 1 fincan türk kahvesine izin verdi kafein oranı az olduğu için americano için bir şey diyemeyeceğim ama içtiyseniz bugün daha kahve içmeyin derim 😊
Gebeyim-32 Kadın doğuma gidin bi kan verin belki başka bir takviye verecek ultrason bakacak rahim kalınlığına göre progestan falan veriyorlar bence doktor işini ihmal etmeyin çünkü şuan var gebelik . çay kahve yani kafeinden uzak durun, bol su tüketin.
gamzett Gebeyim-32 bu dedikleriniz çok mantıklı geldi bana haklısınız ben bi bakayım randevu alayım teşekkürler☺️