meliiisoz Kızlar böylemi oluyor son haftalar aşırı yorgun hissediyorum kendimi tüm kemiklerim sızlıyor bel sırt bacak ağrısı ayağa kalktığım an ağırlık oluyor baskı kasıklarım birde aşırı gaz sancısı karın ağrısı çekiyorum nefesim daralıyor uyku falan kalmadı😂
Sulezeynep meliiisoz sürekli yorgunluk en ufak.bir iş yapmada felaket bir bel ağrısı 36+5 ve 3.hamileligim bu hamileligimin son ayı daha bir zor
meliiisoz Sulezeynep benimde öyle artık yattığım yerden bile vücuğdum ağrıyor sizin birde iki çocuğunuz varmış Allah yardımcınız olsun
meliiisoz Cevher_27 benim erken doğum riskim başından beri var ama sancı olmadan doğum olmaz canım korkma bu ağrılarla doğum sancısı çoo başka bir şeymiş doktorum düzenli kasılma,kanama,su dışında başına gelecek her şey normal dedi😂
zemberekkusu Son haftalar çok zorluyor bende 36+5 teyim uyumak yürümek yemek içmek her şey çok zorlaştı ağırlar kasılmalar başladı inşallah doğum kolay olur
zemberekkusu Henüz çatı muayenesi olmadım ilk doğumum kendimi normal doğuma şartlandırdırdım inşallah normal ve kolay bir doğum olur