Bendenizanne Merhaba isim konusu ile yine karşınızdayım 😅 kızıma isim arıyorum, aslında çok güzel isimler var fakat çevremde hepsi var herkes en güzellerini kaptı 🙈 Bu arada çookk modern bir isim istemiyorum şu dönem popüler olanları yani yardımcı olursanız çok çok mutlu olurum 💐
gizcansen Bendenizanne Nevra ve Hazal ismi çok hoşuma gidiyordu. Ama biz şu an ‘Arya’ ismine ısındık 😇 25. haftadayız. Fikrimiz değişmezse Arya koyacağız kızımızın adını
guzelanne01_ Bendenizanne Kızımın ismi Duru canım Bende çok düşünmüştüm kızıma isim bir tanıdığımız duru olsun dedi çokta hoşuma gitti Kızımın ismi gibi hayatımız olsun diye düşündüm☺️Bir kızım daha olsa şuan Havin koyarım sanırsam🫣 ben ve eşim mayıs haziran doğumluyuz oğlumda haziran doğumlu olacak Havinde yaz mevsimi demek Bizi temsil etmiş gibi hemde🫣 yani sizde böyle manevi şeylerinizi çağrıştıracak isimler düşünebilirsiniz
Amineazra Bendenizanne biz Amine Azra koyacağız 🙂 sare Sena alya hafsa Meryem hüma hifa sevde erva Rana Betül Rabia isimlerini beğeniyorum
Mihramoms Kızımın ismi mihra 💕anlamını çok beğenerek koyduk iyi huylu anlayışlı sevecen yapılı hoşgörülü demek
hulya1406 Beyabann38 benim büyük kızımın ismi de defne ben çok istemiştim.şimdi 2.ye hamileyim 30 haftalık olduk eşim Nehir çok istiyordu hala aynı düşüncede nasipse Nehir koyucaz ☺️
Beyabann38 hulya1406 nehirde güzel zarif bi isim Rabbim saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin bizde 31. Haftaya girdik bugün
hulya1406 Bendenizanne Defne,Azra,Umay,alaca,akçe(bir arkadaşımın kızlarının adı çok değişik geldi bana)Nil Sahra,damla,melek,Zeynep hiç modası geçmeyen isim geliyor bana,Büşra lina
hulya1406 Beyabann38 teşekkür ederim evet bir masumluk ifade eder bende.hepimiz inşallah sağlıkla kucağımıza alırız.