Yaseminnnnnnnnnnn Nisanım geldi kızlar adet sancisi gibi sancım var ne zman hastaneye gitmeliyim normal doğum 39 hafta
Mamimamimami Yaseminnnnnnnnnnn bence biraz daha bekle o sancılar fazla olsun açılman olsun öyle git dusunu al rahat rahat dinlenip git
Lugnos01 Yaseminnnnnnnnnnn düzenli sancı girmediyse gitme dün nişanım geldi gece sancı çektim 10 15 dk arası sabaha karşı sancı gitti bidaha nişan geldi ne olur ne olmaz gideyim dedim öğlene kadar bakıldım iki kere alttan muayene edildi 2 cm açıklık eve geldim sancı geliyor gibi olup gidiyor ne olcak merakla bekliyorum
Yaseminnnnnnnnnnn Mamimamimami Mamimamimami öyle yapmak istiyorum arkadaşlarımı çağırdım sakince oturuyoruz birazdan duş alcam hazirlancam
Mamimamimami Yaseminnnnnnnnnnn bende şu an 38+5 doğurmak istiyorum artık siz birşeyler yaptiniz mi doğum için bide bebeğiniz ultrasyon kilosuyla doğduğu kilo ayni mi dogurdunuz mu acaba 😁😁😁 ins kolay güzel bı doğum olur darısı başıma hayırlısı ile
sevda_yldrm Yaseminnnnnnnnnnn şuan aynı şeyi yaşıyorum siz neler yaptınız ben ne yapacağımı bilemiyorum
Tubaut Yaseminnnnnnnnnnn Doktorum nişan harici ekstra bir kanaman veya su gelmesi durumun yoksa sancıların ritmik olarak gelmeye başlayınca mesela düzenli 5 dk da bir gelen bir sancıda hastaneye geç demişti Bu arada nişanınız nasıl geldi görünüşü nasıldı