Papatyaamm90 Kubra-esc60 yeğenim var yeğenim diye demiyorum ama öyle tatlı oyle akıllı ki masallah daha 10 aylık ama çok akıllı 😍
higirl Kubra-esc60 arkadaşımın oğlu yağız yaşıtları arasında seçilen ağır duruşlu bi çocuk diğerleri yaramazlık peşindeyken o efendi efendi durup çok naziktir ve okulda da çok başarılı hedefleri yüksek bir çocuk annesiyle iletişimi okadar güzel ki benimde oğlum olucak inşallah onun gibi olur eşim yağız istemediği için koymadım yoksa kesinlikle düşünebilirdim
Kubra-esc60 Papatyaamm90 yaa bunu duyduğuma çok sevindim bizde bi arayıştayız yiğitle yağız arasında kalmiştım yiğit hakkında hiç hoş msjlar almadım galiba benimde yağızım olucak teşekkürler
79Zehra Kubra-esc60 niye isimleri başksıyla kıyaslıyorsunuz.Sizin genlerinizi alacak çocuğunuz adı yiğit oldu diye akıllı yaramaz mı olacak.milyonla Ali var Mehmet var hepsi farklı
Mustafayigitvebeytugannesi Kubra-esc60 bir yigitte bende var inan hiç yiğit ismini önermem koyduguma koyacağıma pişmanım. Ben ismi koymadan önce hemşire bana ismini ne koyacaksınız dedi Mustafayigit dedim sakın yiğit ismini koyma aşırı yaramaz huysuz sinirli agresif ağlak hiperaktif aşırı inat olur dedi inanmadım her yiğit aynı olacak değil ya dedim ismini koyana kdar sesi cikmayan bebe yiğit ismini koyduk ertesi gün başladı ağlamaya belki inanmazsan ama 5 yaşında yemin ederim hala ağlıyor. Oturduğumuz mahalle komşular hep sikayetciydi bunun ağlamasından taşındık bu yüzden.. Ama şuan 27 yaşındayım bu çocuk beni 5 yılda kafamda saç koymadı 50 yaşındayım sanki 😐😐 Ama bir o kdar da akıllı doğduğundan beri zeki ezberi kuvvetli 5 yaşında olmasına rağmen ismini yazabilen harfleri alfabeleri sayıları saati flan bilen bir çocuk dışarda da yeri gelince nazik kibar anlayışlı yeri gelince de kavga eden tartismaya giren bir çocuk. Bendenizb Selin_23
Kubra-esc60 Bendenizb valla evladım olmasa çekilecek kahrı yok diyenler var evimizde bi gün misafir edelim yiğit ismini lügatından silersin diyenler çok yaramaz değil aşırır asırı yaramaz diyenler yani hiç bi tane bile hoş bişey soyleyen yok gercekten üzülerek yiğitten vazgectik ya tabi illaki vardır iyisi
Hilal2 Oğlunun adı yağız yaramazlığını otizmli oluşuna bağlıyorum tanıyı alana kadar çok güzeldi herşey
Kubra-esc60 Hilal2 hilal hanım özel olmazsa bu durumu ilk nasıl farkettiniz ve acaba gebelikte folikasit kullanımı etkilimi sizce bi hocadan duymustumda en azından yeni gebe kalan arkadasların dikkat etmeleri açısından ve sunuda söyleyeyim bu durumdaki özel çocuklar diğerlerinden hiç farkları yok eğitim çoğu şeyi aşmalarına yardımcı oluyor 12 yıl önce anasınıfında bi öğrencim vardı okuma yazmayı biliyordu ingilizcesi orta düzeydeydi ve hepsini yanında kitap okuyan abi ablasından öğrenmiş o kadarda zeki oluyorlar
Hilal2 Kubra-esc60 ben hamileyken babasından ayrıldım çok stresli bi gebelik yasadım ama anlatsam nasıl intihar etmedin derdin neyse folic asiti bilmiyorum ama yüksek dozdaydı sanırım benimde ama doğurana kadar sürekli dayak yedim babamdan evet doğurdum bişeyi yoktu 1,5 yasına kadar taaki babası görene kadar boşanma davasını açtıgımkz gün ben salağım çünkü babasıdır görsün dedim o görmek istemediği halde aldı hemen çocugun resmini çekmek istedi çekemezsin diyince çocugu yere fırlattı işte o gün ipler koptu tamamen değişti yeme içme sanki oğlun gitti başka çocuk geldi saldırmaya başladı krizler vs anlayamadın konuşan çocugun konusması kesildi zamanla ilerledi asla yemek yemiyordu sürekli açtı sadece su içiyodu bebek gibi olmaya başladı tv çok izliyordu ozamanlar otizm nedir bilmiyordum kriz geçirmesin diye hep izlettik sonucu otizm 🙂
Kubra-esc60 Hilal2 gercekten çok üzüldüm gebeyken zaten anne aşırı hassas uluyor bu travmalar çok etkili olmustur lütfen kendinize çok iyi bakın Yağız çok şanslı bi çocuk sizin gibi güçlü bi annesi var
Gulsum_coskun Kubra-esc60 Oğlumun adı yağız efe isminin anlamınımı taşıyor bilmiyorum anlamamda pek ama maşallah çok zeki bir çocuk çok vicdanlı merhametli 😍 ama efe ismi de galiba arada çıkıyor bazen zorluğu oluyor ama genelde çok uyumlu 😍♥️😘
Sibeldl12 Kubra-esc60 oğlumun ismi Yağız 🌸 çok zeki, evde afacanlığı çok olan ama dışarda bir nebze sakin olan bir çocuk. Uyumlu, fazlaca inatçı (ama enetik olduğunu düşünüyorum. Çünkü sülale inatçı dolu 😂😂), vicdanlı, nazik ve kibar bir çocuk🌸🌸
Kubra-esc60 Sibeldl12 hanımefendi sizin Yagız bozulmus olabilir herkesin Yağızı sakin akıllı ve uyumlu 😂 şaka bi yana genetik bazı huylar gecebiliyo herkes dört dörtlük olmaz maşallah Allah hayırlı uzun ömürler versin