Betulll1996 Kızlar 37 +2 sezeryan günü verildi sizce erken mi bebekte bir promblem yok plan tarihi olarak böyle söylendi sizce erken mi
Nurr_22_22 Betulll1996 ciğer gelişimi tamamlanmış oluyor erken değil bende 37+4 te doğum yaptım sıkıntı yaşamadık
symozdag Betulll1996 kaçıncı hamileliğiniz? 37den sonra gelişimi tamamlanmış diyorlar ama anne karnındaki 1 saat dünyada 1 güne bedel demişti gebe okulunda eğitim aldığım ebe. Bende 37 haftadayım 39 a gün verdi doktor zorunlu sezaryen
Tugceeeeeee1 Betulll1996 bende şuan 37+2deyim bı hafta sonrası için konustuk drla 38+4 falan oluyo 1 hafta da önde gidiyor. Ben karnımda ne kadar durursa o kadar iyi diye düşünüyorum. Zaten doktora gitmeden 38 in sonu olsun diye dusunuyodjm öyle de olacak gibi insalllaahhh.
Sakirey Bebeğin saglikliysa ve doktor uygun gördüyse bence problem.yok çünkü o günlerde normal doğum yapipta gayet sağlıklı bebekler olduğunu gördüm yani
Betulll1996 symozdag 2 . Ci ama diğeri erken doğdu 25 haftalık ani su gelişiyle normaldi senin neden zorunlu canım
symozdag Betulll1996 ilk gebeliklerde 39 a kadar bekletiyorlar diye duymuştum o yüzden sordum. Benim bebiş ters başından beri dönmedi bi türlü, o yüzden sezaryen olacak
symozdag Tugceeeeeee1 kesinlikle katılıyorum bana erken gün vermiş olsaydı bebeğimde ya da bende bi sıkıntı yoksa 39 a kadar beklemek istiyorum diyecektim doktoruma ama dememe gerek kalmadan kendi 39 a gün verdi