Minik-ve-annesi Biz bugün 13 haftalık olduk ☺️dün ikili tarama yaptık ama cinsiyeti söylemedi doktorum hamileliğim boyunca uyuyorum 🥲😴😴😴yüzümde pul pul dökülüyor 🥴 sizde durumlar nasıl 🥳
Gullll2505 Minik-ve-annesi Sesssi Benim de 13 + 6 🤭Bana da 12 de tahmin yaptı ama 1 ay sonra tersi de olabilir dedi ben yatı halindeyim şuan serklajli hamileyim
Ozgerdgn Minik-ve-annesi ayniyiz bizde bugün 13 haftalık olduk ilk gebeligim gibi degil bu daha zor geçiyor
2609nrgl Minik-ve-annesi bizde yarın 13 haftalık oluyoruz 🥰 cildimde falan bir problemim yok maşallah 😄 bazen kendimi çok çirkn bazende tam tersi hissediyorum pazartesi randevum var ikili yapılacak cinsiyeti de görür mü bilmem 🤷♀️ 😅 ayakta kalınca belim ağrıyor çabuk yoruluyorum 😅
Sesssi 13+6 dayız 12. Haftada tahmin etti doktorum cinsiyeti😊 uyku hali bendede var ama eskisi gibi dayanamayacağım tarzda değil. Benimde cildim kurudu 😕Ani hareketlerde sürekli kramp giriyor kasıklarıma onun dışında çok şükür bi şeyimiz yok 🤲🏻
Minik-ve-annesi @Sesssi cinsiyetiniz ne acaba değişir mi ki 🤔 ben cinsiyet partisi yapmak istiyorum heralde detaylı ultrasona kadar beklerim 😅
Sesssi Minik-ve-annesi kızım olacakmış 💃%70 doğruluk payı dedi 😊 üç hafta sonra kesin söylerim dedi ama ben bi sürü kıyafet aldım %70 e güvenmek istiyorum inşallah değişmez 😊
Sesssi Kızlar birde kilo mu alnız zayıfladınız mı artık hamile olduğunuz belli mi göbüşler ne alemde çok merak ediyorum🫣
Yyemus Sesssi 13+4🙃 benim minik bir göbeğim var baya zayıf hamile kalmıştım ordan anlıyorum normalde sıfır göbekti🤭
Ozgerdgn Yyemus aynı durumdan muzdaribim ama ilk gebeligimde 39la hamile kaldım karnım bu kadar sis değildi bu hamileliğinde çok daha farklı hemen sisiverdi
Sesssi Yyemus bende 51 kiloydum hala aynı kilodayım zayıfladım hissediyorum kasık bölgemde benimde hafif şişkinlik var 😊
Yyemus Ozgerdgn valla gaz, şişkinlik falan diyeceğim ama çok şükür kabızlık yok sabah olunca şişkinlikte iniyor ama o minicik göbek asla gitmiyor. Artık emin oldum göbeğimin çıktığına. Sanırım iç karnımızla alakalıymış
Ozgerdgn Yyemus olabilir ilk hamileligimde 5 aylik hamileyken hep 2 aylik saniyolardi şimdi maşallah minik benden önce burdayım diyor 😂
Yyemus Ozgerdgn oyyy maşallah maşallah🧸🐣 Allah sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri de göstersin inşallah🤲