Halise88 Merhabalar ,detaylı ultrason için 182 den nasıl randevu almam lazım . Bazıları perinatoloji diyor bazıları kadın doğum, bilgisi olan varsa yazabilir mi acaba
burcudemirr Halise88 önce kadın doğum doktorunuza söyleyip periontolji bölümünü actirmaniz gerek daha sonrasında mhrs den periontoljiden detaylı ultrason için randevu alabilirsiniz o bilimlere normalde kolayca randevu alınmıyor kapalı oluyor randevular önce doktorun bakanlığa yazı yazıp o bölümü açtırıyor sizin için sonra dediğim gibi randevu alabiliyorsunuz
burcudemirr Halise88 buarada devlette bildiğim kadarıyla 1 2 ay öncesi randevu almak gerekiyor coknyogun olduğu için umarım haftanız çok ilerlememistir yoksa özele gitmek durumunda kalabilirsiniz 18-24 haftalar arası yapılıyor randevu bulabilirsiniz inşAllah her hatneede de periontolji bölümü yok çünkü yani bizim burda öyle 3 4 hastanede var ama ben özele gidicem zaten yinede arasrirmistim
Halise88 burcudemirr Daha önce gitmediğim bir hastaneye gideceğim ,Normalde maraşta takipliyim ama Adana’da şehir hastanesine gitmem gerekli
Halise88 burcudemirr 18 haftalığım şimdiden almak istedim 182 yi aradım direkt perinatolojiden randevu almak istiyorum dedim fakat uygun randevu bulunamamıştır dedi
burcudemirr Halise88 evet çıkmaz canım kadın doğum doktoruna git randevu açtır hemen o esnada uygulama varsa telefonunda mhrs ordan gir kontrol et sürekli randevu bulduğun an al derim yoksa zor bulabilirsin devlette zormuş almak çünkü bence mhrs yüklü değilse yükle önce kadın doğuma git randevu açtır periontolojiye sonra da mhrs den sürekli kontrol et randevu için uygun bulduğunda da al derim
Mercaninci 9 eylülden 500 TL ye oluyor sadece öğretim üyesi randavu almanız gerekiyor ücret profesör doktor baktığı için doplar yani rengi ultroson istediğinizi söylemeniz yeterli oluyor randavu almak isteyen arkadaşlar doktor adı Erkan çağlayan 0232 412 98 98
Dusenerler Mercaninci takipli hastası olmak zorunlu mu acaba sadece detaylı için arayıp alabiliyor muyum ve komple ücret 500 TL mi
Mercaninci Talipli olmak zorunlu deyil numarayı arayıp doktor adını söyleyip randavu almanız yeterli ve muanede renkli ultrason istediğinizi söylemeniz yeterli evet sadece 500 TL