Ozdumen Emine_46 ben henüz hissedemedim 16.haftadayız doktor ilk gebelikte 20 li haftalar dedi bakalım heyecanla bekliyorum :)
Youngmotherr Emine_46 15 de seğirme 17 de net hissettim şimdi 26+3 hiç durmuyo midemi tekmeliyo kusasım geliyo🫠
naz_ozz Emine_46 17 haftada minik minik hissediyordum 20 haftadan sonra çok net hissettim şuan 24+3 olduk🤭🫶🏻
Deletedmom_50 Ozdumen geçiyor bile 20 haftayı bazı kişilerde belli olmuyorda ben 23 hafta 4 gün daha net olarak iki gündur hissediyorum
SENAYAZICI İlk hamileliğim 18 haftalıklem hissediyordum ama minik minik şuan 22+3 üm çok hareketli çok net hizsediyorum 🐣
Nurella06 SENAYAZICI nasıl bir hareket hissediyorsunuz acaba psikolojik olabilir mi ya bende 18+3 deyim
Deletedmom_50 Nurella06 canim herkes bir olmuyo takma kafana ben 23 hafta 4 gün daha yeni yeni hissediyorum şimdiye kadar hissedemedim
SENAYAZICI Nurella06 Karnımda kelebek uçuşuyor gibi seğerme ama sık sık değil tam 20. Haftaya girdim net tekme hissettim herkesın aynı olmayabilir takılcak birşeyde değil 2 hafta daha sabret 🪼
Deletedmom_50 Cnsu11 herkes aynı olacak diye bise yok içini ferah tut ben 23 hafta 4 gün daha iki gündür hissediyorum
Deletedmom_50 Nurella06 aynı sende benim gibisin ne olduğunu çözemiyorsun ilerleyen zManlarda anlayacaksn
Chokemels Surekli gazim oldugu icin gaz sancisimi bebekmi bilmiyorum 15. Haftadayim 44 kiloyum. Zayif oldugumdan hissederm sandim ama Hissedemedikce strese giriyorum surekli kalbinin atmadigini düşünüyorum ☹️