Bet1 Mustafayigitvebeytugannesi doktor bize hamazing yazmıştı hep eczaneden onu alırım çok iyi bir krem sur bence pişik kremi zaten
Bet1 Mustafayigitvebeytugannesi bir süre ıslak mendil kullanma bezi falan da değiştirebilirsiniz ya da ıslak mendili zeytinyağı da surebilirsin pisige çok iyi gelir
Aselkusunannesi_ Mustafayigitvebeytugannesi O da iyi geliyor ince tabaka halinde masaj yaparak sür, biraz hava alsın bebişin poposu. Sonra bağla annesi arada hava aldırsan hava hızlı iyileşebilir kıyamam ona
Mustafayigitvebeytugannesi Aselkusunannesi_ hava aldiriyorum özellikle hatta biraz açık bırakıyorum çokta dikkat ettim ama yediğim biseyden mi oldu acaba diye düşünüyorum bazen öyle olabiliyormuş.
Eylb_ Mustafayigitvebeytugannesi merhaba çok geçmiş olsun 🙏🏼 sudocrem çok iyi geliyor denediniz mi ? Bizim doktorumuz günde 2-3 kere kullanabilirsiniz demişti. Bir de her kakadan sonra suyla yıkarsanız o da çok iyi geliyor 🙏🏼 umarım işe yarar hemencik iyileşir 🌸
Mustafayigitvebeytugannesi Eylb_ yok kullanmadım şimdi arkadaşlarda dedi hemen eşimi aradım almaya gitti teşekkür ederim 🌺
Zytng Mustafayigitvebeytugannesi ben de bunu söylemeye gelmiştim. Allerjik bebeklerde inatçı pişikler olabiliyor malesef. Sizin yediğiniz birşey süt yoluyla alerji yapıyor olabilir bence bir doktora danışın. Biz pişik olunca hanedan ve madesassol karıştırıp sürüyoruz doktor tavsiyesiyle
Gunes17 Mustafayigitvebeytugannesi bide değiştir bez islak mendil bakalım gececk mi ufak paketlerden al o pisikler çiş yaptıkça yanar huysuzluk yapar canı acır
Hlmylmz_69 Mustafayigitvebeytugannesi beğantol kremi katı bir şekilde sür kremi alana kadar elinde olan kremi de katı bi şekilde sür bide emziriyorsan yediğin bişe dokunuyor demekki
Badem_gozlum_ Mustafayigitvebeytugannesi üzülme canım çocuk olunca malesef kolay olmuyor. Bu günlerde geçecektir 🙂
Mustafayigitvebeytugannesi Badem_gozlum_ inşallah ya valla inanın çok zorlanıyorum bir önceki postumu okursaniz anlarsınız birde 3 gün oldu bugün çocuklar hasta bebeğe bulaşmasın diye ne yapacağımı şaşırdım oturup ağlıyorum bazen 😔
Mustafayigitvebeytugannesi Zytng pazartesi aşısı var o zman doktora tekrar söyleyeceğim canım. Alerjisi neye var inan bilmiyorum. Alerji testi flan yaptirmadik daha.
Meresss Mustafayigitvebeytugannesi bende herşeyi denedim mavi hametan iyi geldi şimdi ne zaman kızarık görsem sürerim hemen geçer antibiyotik krem kullandık bi ara mantara dönüşmüş oydu buydu denerken
Minnosaannee Mustafayigitvebeytugannesi tabi ki kullanabilirsin benim ki 15 günlükken kullanmaya başladım