Ebrar27 Kızlar meraba ben eylülde doğum yapacam şimdiden yapıyorum alışveriş ama hastane çıkışında kararsız kaldım yani sizce 10 lumu almalıyım yoksa 2tane 5li bitane tulum takım mı almalıyım yeterli olurmu
Ygmrsrcn Ebrar27 benimde doğumum Haziran’da olacak bende 10lu set almadım 5li aldım hep. İcerik olarak zaten tulum alt üst takım eldiven şapka battaniye yani 5li de aynı şekilde alt üst takım eldiven şapka ikiside iş görür
anneoluyorrumm Ebrar27 açıkçası bende bilmiyorum canım ama ben e bebek sitesinde indirime düşmüştü oradan almıştım
09-11-22 10 lu bizde aldık beşli de aldık Yani şart değil tabiki ama 10 lu sette he şey var o yüzden onu tercih ettik
Ebrar27 Ygmrsrcn evet mantıklı ama işte battanıye falan olunca hepsi içinde daha iyi olur sanırım ama aklım hep tulumlarda
09-11-22 Ebrar27 tulumda aldım ben bir sürü 10 lu da 5 li de insan her şeyden almak istio bir de ilk çocuk olunca 🙈
Heyzilwq Ebrar27 önlü setler pahalı ve gereksiz oluyor bence 5 li setler yeterli diye düşünüyorum ben 🌼
_nigarr24_ Ebrar27 kızımda ayrı ayrı alıp kombinlemiştim. Beyaz tulum,şapka,eldiven,body,iç gömlek. Oğluma kravatlı takım aldım🤭
Sesssi Ebrar27 bende ilk giyeceği takımı 10 lu almayı düşünüyorum her şey dahil bi tane olsun istedim. Sonrası için günlük kıyafetler genelde beşli oluyor zaten onlarıda kafama göre alıyorum😊 ama 10 lu takım güzel olsun diye bayağıdır bakıyorum bi türlü beğenemedim 😅
Ebrar27 Sesssi ya ben beğendim de hep ödeme önden diyorlar guvenemedim 5 li bende alıyorum 3 takım yeterli bence aynen bitanede 10 lu olursa tam olur
Sesssi Ebrar27 benimde ilk gebeliğim hangi ayda kaç parça almam gerektiğini hiç bilmiyorum kafama göre alıyorum annemler falanda alıyor çok mu aldık az mı hiç fikrim yok 😅