Anne1-9 Daha önce 3 sefer tüp Bebek tedavisi gördüm Normalde düzensiz adet olurum 2 aydır adet olmuyorum sabah test yaptım idrarı damlatır damlatmaz 2 çizgi de pozitif çıktı Sizce hamilemiyim Testin yanlış çıkma ihtimali var mıdır?
beyzacmvrc Anne1-9 hamilesiniz büyük ihtimalle damlatir damlatmaz çıktıysa 😊 tekrarlayin testi emin olmak icin veya sağlık ocakları açıldı su an gidin hemen kan verin pazartesi sonuç çıkar belki de beklemeden e nabiza düşer bile 😊 Hayırlı olsun 😍
Zynppp_0999 Anne1-9 hemen çıktıysa çok yanılma olmuyor. E nabıza düşer hafta sonu ordan da görürsünüz. Rabbim güzel haberler almayı nasip etsin inşallallah 🌸🌸
Anne1-9 Kan verdim az önce ama anca pazartesi öğrenebilirim Ümidim yok ama inşallah vardır yaa Bakalım barkod numarasını da çektim inşallah İnternete düşerse bakarım oradan
IlkMucizem_61 Anne1-9 benimde aynı böyle hemen iki çizgi gözük müştü ve hamile çıktım ikinci defa yapmışsın birde hamilesin bence 🥰
Hayalim1_ Anne1-9 rahat bır 5 haftalık gebesın bence canım🙏🏻 benım gorumcemınkıde böyle çıktı net yanı 6 haftalıktı bebek karnında baba dıyecek kızz😂😂 rabbım sağlıkla ilerletsın inşallah 🤲🏻🫶🏻🌺❤️🙏🏻🧿
Deletedmom_85 Anne1-9 teşekkür ederim fotoğraf için. İnsan pozitif teste hasret olunca göresi geliyor 🥹 rabbim tamamına erdirsin inşallah darısı bana olsun aminnnn🩷
mucizeolsunn Anne1-9 ayyyy maşallah o kadar da koyu çıkmış ki gözünüz aydın inşallah kanda da güzel sonuçlar alırsınız 🌺🥰 sağlıkla gelsin güzel süpriz yapmış size Allah’ım bize de nasip etsin❤️❤️
IlkMucizem_61 Deletedmom_85 rabbim sana nasip eder inşallah çevremde çok görüyorum o kadar anne olmayı hak etmeyen insanlar var böyle anne olmayı isteyenleri görünce de kötü oluyorum rabbim tez zamanda sanada bir evlat nasip eder inşallah 🥰🥰
Anne1-9 İnşallah öyledir çünkü daha önce kendiliğinden hamile kalmadım 3 sefer tüp bebek transferi oldum fakat düşükle sonuçlandı 5 haftalıkken Bunlara da o yüzden inanamıyorum Ümidim yok çünki
IlkMucizem_61 Anne1-9 benim bir tanıdığım var tüp bebek yaptı 6 sene daha olmadi ama Rabbimden umut kesilmez normalle hamile kaldı umudunu kesme inşallah vardır dua et 🥰
Tgcgkhn Anne1-9 kan sulandırıcı kullanman konusunda doktorlar birşey dedimi kayıpların olduğu için merak ettim
Deletedmom_85 IlkMucizem_61 Şu mübarek cuma günü gönlümü dualarınla şenlendirdin ferahlattın ya canım, rabbim birine bin katsın sana geri döndürsün inşallah. Allah razı olsun inşallah bizlerede nasip olur rabbimin emaneti 🥹🩷