Fatsakts HaticeGkta HaticeGkta su geldikten kaç saat sonraya dogum gerçekleşmesi gerekirki çocuk içerde susuz nasıl duracakki yarın başlatalım dediler canm
HaticeGkta Fatsakts kontrolde daha su var gözüktüğü İçin bi gün bekletelim dediler sancım yoktu su komple bitmemişti o yüzden
HaticeGkta YelizMami 3,5 cm ydi kendi sancım olmadı suni sancı zordu ama normal sancı arasında nasıl bi fark var bilmiyorum :)
YelizMami HaticeGkta anladım canm bende suni sancıdan korkuyorum sa o yüzden sordum 2 gün kaldı 40 hafta olmasına ama bebegim de tık Yok Cuma günü 1 cm açıklık vardı inş kendi sancımla gelir . Evde hiç sancılarınız oldumu anladınız mı 3.5 cm açıldığını hiç
mhtp18 HaticeGkta Allah analı babalı büyütsün inşallah ayrıca tebrik ederm suni sancı da olsa dayanılıyor degıl mı 🤔 sız naptınız sancılar geldıgınde tavsıyenız var mı acaba belkı ben de alcam haftaya fılan
Zeynozeyyo HaticeGkta hayırla olsun işllh kaç haftalıktınız birde suyunuz geşmeden once hiç acılmanız varmıydı suyunuz geldiktn sonramı acılmanız oldu
HaticeGkta mhtp18 bebeğin gelmesine yakın son 1-2 saat baya zor oluyor onun haricinde korkulacak bişi yok :) bi de güzel ıkınman gerekiyor