Deletedmom_116 duygusal_ Mayis sonu Haziran başı gibiyim Ve iki üç haftadır her belirtim var açılma dışında 🤥hele bu gece Dedim geliyo ama gene gelmedi 😂😂Ama o ağrıya açılma olmuştur olmaduysa ben bu çocuğu yaşına girince Dogurcam sanırım😁😂
Deletedmom_116 2prensesannesiiii aşko ne durumdasın ben gece Belden kaşığa karna sırta vuran ağrıyla kuvrandim durdum lavobya gittim bişey yok Nisan şu falan Ama vajina bölgem aşırı aciyo Etrafı ve kendisi Bu ağrıyla acilmam olmuştur umarım 😂
Musfer 2prensesannesiiii bizim de 37+3 bugün doktor kontrolü var çatı muayenesi yapacak bugün. Vajina bölgeme arada bicak saplanır gibi ağrılar oluyor sancı böyle Bi şey mi acaba 2.dogumu olan anneler sorum size🙏
2023_Aylin Deletedmom_116 kaç haftalıksın canım? Bende mays sonu Haziran başı gibi dedi doktor 36+1 hafatlım
2prensesannesiiii Deletedmom_116 sancılandım şuan sağ kasığımda sızı var yürünce ağrım oluyor valla bilmiyorum benden de bişey gelmedi🥲
Fatma027 duygusal_ Bizde 37+6 olduk. Belirtim yok. 😔Sezeryan dedi haftaya. Normal düşünüyordum. Her şeyin hayırlısı olsun. Rabbim hepimize kolay sağlıklı doğunlsr nasip eylesin.
Melekk_1 Fatma027 39.40. Haftaya kadar bekleyebilir aslında neden hemen sezeryan. Ters giden bir şey yok ise..
Beigebaby Fatma027 Merhaba , bizde 37+6yız benimde belirtilerim yok. Neden size sezeryan dediki hemen?
aysenurcft duygusal_ 36+3 olduk bakalım nezaman gelıcek kızım doltor 2 hafta sonra dalendaha dönmesse sezaryanla alırız dedı 🙏🌸
Sulezeynep Melekk_1 ben devlete gidiyorum 3. Sezeryan olmasına rağmen 39+3e gün verdi çok geç degilmi diyorum bende
Fatma027 Beigebaby Merhaba aynıyız sizinle. Bebeğe iri dedi. Birde ödemim var. Bundan dolayı dedi diye düşünüyorum. Salı günü tekrar gideceğiz haftaya. O günde sezeryan gününü verelim dedi. Ben bu riski alamam dedi
Eluf duygusal_ 39.6 ağrım var sancı ara ara oluyor da açılma yok 3 günde Bi gidiyor Dr alta buanye devam 3 günde Bi aclma yok
Canan-02 Eluf bende 38.3 oldum sancım var ama açılme yok benimde çarşambaya kadar beklicez sonra diğer ihtimalleri düşünürüz dedi