Sd14 Bende 35 haftadayım 17-18 Haziran normal doğum görünüyor ama bakalım keyfi ne zaman gelmek isteyecek oğluşumun😂👼🏻
Anonimane_150 Busradenizli 33+5. İkinci hamileliğim. İlk gebeliğim normal doğum, hayırlısıyla herhangi bir sorun çıkmazsa yine normal doğum düşünüyorum. 25 hazıran da tam 40 olucaz. Kızımda 40+2 de suni sancıyla doğum yapmıştım. Umarım bunda kendi sancım olur. Bu sefer daha erken gelicek gibi hissediyorum hayırlısı. Hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza inşallah 😍
Yldzzz16 M-Alparslan amin inşallah❤ bu gidişle isimsiz doğacak annem 😅 bir türlü bir ismi benimseyemedim 😄 siz seçebildiniz mi bari
Winlon_erzurum Bizim De 32+2 şu anda doktor daha gün vermedi bakalım Haziran 20 sinden sonra olsun istiyorum ben de☺️
Lalelimm Bende 34+3 Haziran 20 gösteriyor uygulama doktorda o tarihi söylemişti sabırsızlıkla günlerbgeçsin diye bekliyorum çok çarpıntı oluyor bi kaç gündür sizde var mı böyle bi sıkıntı
Tire35 Lalelimm gebelikte normal kabul ediliyor ama kalp atışlarını takip edip çok rahatsızsanız kardiyolojiye gidebilirsiniz demişlerdi bana hastanede demiriniz düşükse o da sebep olabilir
Lalelimm Tire35 baya kötü oluyorum nefesim kesiliyor biraz daha takip edeyim geçmezse hastaneye giderim
Ozlemclskn Karaezgi ayaklarımla yeri tepiyorum kaşıntıdan. Göbeğim inanılmaz derecede kaşınıyor.bebek yağı, sudo krem , buz yok hiç bir şey fayda etmiyor
Karaezgi Ozlemclskn aynı şekilde bende öleyim inanki her yerim zona gibi yara içinde hergün duş alıyorum 😔bakalım bu hafta doktoruma danişıcam
Yaglioglu 33+2 doktor gün vermedi ilk doğumum ve normal görünüyor şimdilik 37 de çatı muayenesi yapacağım dedi o zaman belli olur dedi, Verdiği kağıtta 19-30 Haziran arası yazıyordu doğum için bebeğin kilosu da 2345 g şimdilik,,,