Bahardp Merhaba anne adayları👋 Ben detaylı ultrason fiyatının yüksek olduğunu duydum net bilmiyorum yaptıran varsa ortalama fiyatını yazabilir mi aşağı yukarı bi fiyat öğrenmek istiyorum da. Bir de bu 2li test gerekli mi ben yaptırmayı düşünmüyorum sadece bebekte down sendromu var mı yok mu ona mı bakılıyor bu 2li testte?
Baby07 Bahardp bizim yaşadığımız ilçede özel hastanede 900 tl. Ama ben salak gibi ikili testi yaptırdım yüksek risk çıktı. Bit sürü ücreti yüksek test istediler . Biraz araştırdım il de bi prof dr perinatoloji uzmanı buldum 1500 tl idi orada detaylı baktı hiçbir sorun göremedi bu testlere aldanma bebeginde bir sorun yok dedi. Bence perinatoloji uzmanına gidin devlette de vardır belki .
Haticetplu_123 Bahardp ikili test için 1.800 TL dediler bana geçen hafta 11. Haftadayim yaptırmayı düşünmüyorum.
BozkrtArs Bahardp ben Okan üniversitesinde Eray çalışkana yaptırdım birkaç ay önce 1450 TL ödedim. Alanında çok başarılı bir doktor öneriririm size de oralardaysanız
Fulyamentese1 Bahardp ben 1300 e yaptırdım ikinci çocukta yaptırmam yani bu fiyatları aşırı pahalı yani
Kucukpandisko Ben detaylı ultrason yaptırdım 800 tl , şöyle ki esnesinden ve bacak boyundan down sendromu olmadığını düşünüyorum dedi çünkü ben 2li testi yaptırmadım Hangi ilde yaşıyorsunuz? Ben muayenehanede yaptırdım
Bahardp Baby07 anladım. Ben sadece detaylı ultrasona girmeyi düşünüyorum. Teşekkür ediyorum bilgi paylaştığınız için 💕
Bahardp Haticetplu_123 evet ya bide doğru çıkma ihtimali %60 mış. Eğer yanlış bir bilgi verseler ki etrafımda çok oldu öyle bebeğe down sendromlu dediler sapasağlam doğdu. Ama hamileliği berbat geçti kahroldu kadın. Allah korusun böyle bişey yaşamak istemem asla. Allah’a emanet artık napalım
Zeyzey055 Ben bütün testleri yaptırıyorum ikili üçlü temiz çıktı devlette yaptırdım detayliya giricem 3 hafta sonra da ilkinde de aksatmadim simdi de aksatamam ya birsey olursa
Bahardp Zeyzey055 devlette yaptırabilsem keşke. Sıra randevu hiçbirşey yok ki alamıyorum o yüzden randevu. Özellerde dünya para
Zeyzey055 Bahardp doğrudur bulunduğunuz şehirde sartlar el vermeyebilir.ben samsundayim birda sıkıntı yaşamadım
Sm135 Bahardp 2 li testi yaptırdım riskli çıktı fetal DNA yaptırdım. Bu ikili testlerin doğruluk payı düşük net birşey için amniyosentez veya fetal DNA yapılmalı. Detaylıda yeterli değil. Bugün detaylıya girdim 1300 tl İzmir’de perinatoloji doktoruydu
Glsh97 Tekirdağ Çorlu’da yaşıyorum özel hastaneye gidiyorum ikili teste girdim 450 tlydi üçlü testi doktorum istemedi risk çıkmadığı için 27 mayistada da detaylı ultrason randevum var 2000 TL
Kbst Bahardp üniversite hastanesinde perinatolojiye takipliyim zaten 500 küsürdü detaylı ikili tarama ücretsiz riskli çıktı hatta dna testi yapıldı o da ücretsizdi