Ugy Kızlar hastane çantasına koymak için alacağım ama hangi beden almalıyım hiç bi fikrim yok şuan 36 haftalığım 90 kiloyum siz hangi kaç kiloda hangi bedenleri kullandınız?
ardensmom34 Ugy bende 88 kg xl aldım beli lastikli olduğu için bol gelmedi 50-54 beden yazmasına bakmayın yani lastik olduğundan tutuyor
nk718 Ugy ama kalıpları büyük değil} pek canpedin de varmış mesela onun büyükmüş kalıpları siz bilirsiniz ama ben XL alın derim
Ugy nk718 ardensmom34 PrensesAnnesi- Ay-Bek Deletedmom_51 Zln2152 çok sağolun kızlar öyle yapayım o zamn inşsllah büyük olmaz ☺️
PrensesAnnesi- Bende 90 la doğurdum xl almıştım iki paket inanılmaz hayat kurtarıcı bişey allah yapandan razı olsun
Ay-Bek Ugy 65 kiloya L almıştım canım bol gelsin rahat edeyim diye. Medium alsam da olurmuş. Bence XL al. Çok rahat oluyorlar yanına 2 paket al bence. Ben iç çamaşırı giymeyip direk ondan giydim 3 4 gün rahat oluyor.
YaseminBatrk Ugy ben 95 kg ile xl almıştım doğumdan sonra bol geldi pot oldu l aldım geri daha iyi oldu sardi beni.
Youngplanner Ugy ben şuan 73 kiloyum 29. Haftadayım oluyo ama iç bacağıma denk gelen lastikleri çok hafif sıkıyo gibi M beden almıştım İnşallah sıkmaz doğumdan sonra 😂😂 ama siz L alın 70 üstü kilolar
Asyabuse 81le doğuma girdim 76 çıktım xl ile rahat rahat takıldım hatta ben biraz abarttım 1 ay dependle gezdim 😬 külot giyince ameliyat yerime gelirse kokusu vardı da 😂😂