Hicrano00 Merhaba kizlar gebelikte dis agrisi çeken oldumu 27. Haftadayim ve acayip dis ağrım var çürük diş sanırım çok fena canımı yakıyor artık uyutmuyor Yaşayan oldumu nasıl geçti yada işlem yaptırdınızmı,😔
Mineee35 Hicrano00 Canım bende geçen hafta diş ağrısı çektim hiç bir şey yapamadım malesef bir tek parol içtim tuzlu su ile gargara yaptım bide disinol diye bı ilaç var karanfil yağı içinde ki onu bastım disime 2-3 günde geçti inşallah tekrar başlamaz
Heyzilwq Hicrano00 canım geçen hafta 2 gün bende çektim hiçbir şey fayda etmiyor tuzlu sirkeli suyla garagara yap o biraz olsun rahatlatıyor ama geçmiyor ☹
Zeyneparsln Hicrano00 Benimde 26. Haftamda ağrımıştı kullanabilceğin antibiyotik var onu veriyorlar doktorumda onaylamıştı daha sonra da çektirdim çektiredebiliyorsun doktoruna kâğıt götürüyorsun imzalıyor
Opecert Hicrano00 ben 18.haftada yaşadım 2.trimester en rahat dönem demişti doktorum cektirdim üzerine antibiyotk bile kullandım doktora danışın derim cok zor Allah kurtarsın
Hicrano00 Mineee35 az az ağrıyordu 2 gündür dayanılmaz uyutmaz hale geldi hamilelikte çekmez diyorlar ama böyle nasıl dayancaz bebege zararı olmaz inşallah sizede geçmiş olsun
Heyzilwq Mineee35 dişinolu kesinlikle kullanmayın bana eczane vermedi direkt kana karışıp çocuğu zehirliyor diye