Liya98 Merhaba kızlar 🫶🏻Yerleşme kanaması degilmi bilmiyorum bir damla kadar acık pembesi akıntım gelmiş sonrası yok ne zaman test yapsam positiv cıkar😁
Aslan10 Liya98 reglime 7 8 gün kala kanama oldu şüphelenip test yaptım silik pozitif çıktı hemen kan verdim 231 hcg çıktı 2 gün sonra verdim 462 oldu. Denemekte fayda var canım erken döllenme olmuş benim hemen çıktı
Benanneoluyorum Liya98 Normal adet kanaması renginde olmuyor bende olduğunda bir tuhaflık olduğunu fark etmiştim, sabah erken gebelik testi yap canım bende onda çıkmıştı normal gebelik testinde çıkmamıştı
Sukran2022 Ben yumurtalıklarım ağrıyor diye doktora gitmiştim doktor beta hcg istedi 24 çıktı 2 gün sonra yerleşme kanaması olmuştu bence pazartesi git daha iyi olur hayırlı olsun bu arada 😘
Liya98 sol kasıgım tüm gündür sanki igne gibi batıp duruyor 5dk boyunca agrıdan kalkamadım sonra ama gecti suan hafif agrı var 😁
cahilelafanlatamazsinyorulmaa Liya98 her ihtimale karşı ilk idrarla yap inşallah güzel haberler alırsın 🥹
2_evlatyolda Liya98 ay yapınca haber et kız bende merakla bekliyorum rabbim gönlüne göre versin inşallah 🙏🏻
Liyanur Liya98 kasıklarda ara ara ağrı oluyor bende yeni öğrendim gebeliğimi istersen hemen test yap sabahı bekleme reglin kaç gün gecikti
Sukran2022 Liya98 yok bitanem benim sağ tarafıma bir sancı girip girip çıkıyordu sanki birşey batırıyorlardı . Çok şiddetli bir ağrı değildi ama ben endişelendim o yüzden gitmiştim inşallab senin de sonucu öyledir 🙏
Aslan10 Liya98 comfort öneririm test olarak. Ağrı bulantı ilk haftalarımda çöktü şimdi sadece ağrı ve uyku var ağrıdan iş yapamıyorum evi bile eşim süpürüyor yatıyorum bütün gün kafamı kaldıramıyorum
Liya98 ferhpnar bugun yapmıstım öglen cıkmadı ondan 😁 ama az önce akıntı görünce bence sabah yapayım😁