ikranurkutay Kızlar 3 Mayıs yumurtlama sol kasıkta iğne basiyormus gibi oluyor üst üste normalmi sizce kasık ağrısı ve bel ağrısı sürekli oluyor regli olcak gibi hafif ama bu bambaşka birşey cikilota kisti de var ayriyeten onla ilgisi varmıdır?
MelikeBulut ikranurkutay ikranurkutay ben iki gün önce öğrendim hamile olduğumu solda kaşık ağrısı ve bel ağrım var yani olabilir gebelik kist ağrısı daha önce oluyor muydu
ikranurkutay MelikeBulut canım sanki böbreklerimde agrı var kasıgımda ard arda birden girdi bel ağrısı yumurtlamadan sonra hiç geçmedi geçen ay ağrım olmuştu kasıgımda ama ovilasyon takip etmemiştim cikilota kisti ağrısıdır dedim onemsemedim
ikranurkutay cahilelafanlatamazsinyorulmaa canım hemen belli olmayacagini bende biliyorum ama insan vücudu nu taniyor sonuçta acabamı diye sorguluyor🌷
cahilelafanlatamazsinyorulmaa ikranurkutay benimde birkaç gündür öyle ama duphaston kullandım kistim olduğu için yumurtlamam ne zaman oldu onu da bilmiyorum gerçi kist var diye çokta yanaşmadık bu konuya olurda hamilelik oluşur kist varken korkuyorum çünkü bir sorun olur diye 😬
ikranurkutay cahilelafanlatamazsinyorulmaa canım benim doktorum basit kistini reglide atarsın dedi cikilata kistindende korkma dedi bebeğe engel olmaz dedi hsg çekindim histeroskobi ameliyatı oldum tüpleri kapatmamış rahat olabilirsin dedi
Hatice4463 ikranurkutay iyi düşünün iyi olsun canım ben de gebe kaldığımı öğrenmeden önce aşırı bı kasık ağrısı yaşadım hayırlısı olsun inşallah 🙏
cahilelafanlatamazsinyorulmaa ikranurkutay yumurtalık kisti çıktı adetliyken gitmiştim geçen ay öğrendim yani. En azından bir adet daha olayım iyice gitsin ondan sonra olacaksa yinede olsun gibi düşündüm. Riske atmak istemiyorum bazı şeyleri ya çok yıpratıyor sonra insanı 😑
ikranurkutay Hatice4463 inşallah canım kendimi çokta kaptirmiyorum ama 3 Mart yumurtlama günü 3 gün öncede resmen ütü yaparken kasık ağrım oldu kitledi beni sonra kendiliğinden geçti şimdide iğne batar gibi sol kasıgımdan sol bacagıma vuruyor bilemedim rabbim gonlumuze göre versin inşaallah 🤲🏻🌷
ikranurkutay cahilelafanlatamazsinyorulmaa cikilota kisti hemen geçmez canım ilaçla saklanirmis tekrar çıkarmış ortaya çok kadın cikilota kistiyle hamile kaldı ve onu eritecek en büyük ilaç bebek bence korunma yinede doktorumla konus benim tüp bebek doktorum ilaç bile vermedi bir faydası olmaz tekrarlar diye herşey gönlünce olsun 🤲🏻
cahilelafanlatamazsinyorulmaa ikranurkutay çikolata kisti değil çok şükür basit yumurtalık kisti dedi bana ama ben her ihtimale karşı dikkat etmeye çalıştım daha önce bir düşüğüm olduğu için daha sağlam emin adımlarla ilerlemeye çalışıyorum. İnşallah güzel haberlerini alırız bu ay 😍
ikranurkutay Aysemert12 inşallah canım iğne batar gibi oluyor kendini hissettiriyor gidiyor sormak istedim yaşayan varmı diye🌷🥰
ikranurkutay cahilelafanlatamazsinyorulmaa hakkında hayırlısı olsun benimde iki düşük var rahimde perde ve şekil bozuklugundan dolayı basit kist. Regliyle atlıyor amin inşallah canım🤲🏻🌷
cahilelafanlatamazsinyorulmaa ikranurkutay bende de var perde işimiz zor ama imkansız değil Allah büyük hayırlısıyla nasip eder inşallah 🤲🏻❤️
ikranurkutay cahilelafanlatamazsinyorulmaa amin inşallah canım benim düşükler perdeden dolayı dedi ve rahminden dolayı dedi ameliyat oldum inşallah sağlıklı gebelik rabbim herkese nasip etsin 🤲🏻🥰
cahilelafanlatamazsinyorulmaa ikranurkutay benimki tam olmamış doktor mu yaptı asistan mi bilmiyorum düşüğüm de öğrendim bunu ne olacak hiç bilmiyorum maalesef 😑
ikranurkutay cahilelafanlatamazsinyorulmaa canım hsg cektir daha sonra emaliyat gerek görürse histeroskobi ile düzeltiliyor
cahilelafanlatamazsinyorulmaa ikranurkutay ben ameliyat oldum ama doktorum düzgün yapmamış kalp şeklindeymiş rahmim 😑